Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură: „Nu a fost în firea mea să mor pictor sărac și de aia m-am sucit.”

Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură: „Nu a fost în firea mea să mor pictor sărac și de aia m-am sucit.”
Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură: „Nu a fost în firea mea să mor pictor sărac și de aia m-am sucit.”

Omul de afaceri a fost nevoit să se reprofileze.

Serghei Mizil este un pictor, actor și om de afaceri român, care s-a bucurat de privilegiul de a fi copilul demnitarului comunist Paul Niculescu-Mizil, care a fost un om extrem de influent în timpul regimului comunist. Astfel, Serghei Mizil s-a bucurat de luxul oferit de tatăl său și și-a urmat pasiunea pentru pictură, făcându-se remarcat în acest domeniu. Cu toate acestea, omul de afaceri nu a putut să își asigure luxul cu care a fost învățat încă de mic din pictură și astfel a fost nevoit să se reprofileze.

Citește și: Cum trebuie să arate o femeie potrivită pentru Serghei Mizil: „Mie îmi plac femeile îngrijite, nu să fie gospodine. Femeia nu trebuie să miroasă a cartofi.”

Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură
Serghei Mizil [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Serghei Mizil, despre decizia de a renunța la meseria de pictor

Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură
Serghei Mizil [Sursa foto: Facebook]

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, omul de afaceri a vorbit despre regretul său referitor la imposibilitatea de a-și asigura un trai luxos din pictură și nevoia de a se reprofila către un alt domeniu.

Mi-ar fi plăcut enorm de mult să fi putut trăi din pictură la nivelul ăsta. A fost o chestie foarte ciudată că după Revoluție artiștii au fost mult mai marginalizați decât înainte. Eu mă așteptam ca după Revoluție fie intelectualii și vor aprecia chestia asta. Din potrivă, ne-au făcut varză. Atunci nu a fost în firea mea să mor pictor sărac și de aia m-am sucit. Foarte puțini oameni în lume trăiesc, adică au făcut bani și trăiesc la un nivel acceptabil din ceea ce le place să facă.

Îi admir. Mi-ar fi plăcut, dar nu am avut această posibilitate. Înainte spuneam că sunt băiatul lui Mizil, dar când nu o să mai fiu băiatul lui Mizil? Înainte eram comunist, acum nu mai eram, eram așa și așa. E foarte complicată povestea. Atunci, stau liniștit acum. La Snagov mă simt foarte bine când vin prietenii mei, când fac un grătar, când mă plimb cu barca
.”, a declarat Serghei Mizil.
 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Gabriela Cristea a introdus torturile în afacerea sa cu produse de patiserie. Prețul diferă în funcție de arome, iar ingredientele sunt naturale!

Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei

Mirela Vaida îi ia locul Simonei Gherghe în emisiune! Ce se întâmplă între cele două?!

Calificare în finală! David Popovici, locul al doilea în semifinala probei de 100 metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Anamaria Prodan, mărturisiri emoționante despre Ronald Gavril

Patrick va uimi întreaga casă! Concurentul o va chema pe Alexandra în camera roșie! „Subiectul Patrick-Alexandra nu mă interesează!” Aflați cum va reacționa Teodora și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 31 iulie, de la 10:00 și 16:30

VIDEO I-a spus pas Alexandrei, iar acum șochează cu mărturisirea făcută. Patrick, dezvăluire neașteptată în fața lui Robi despre Teodora: „Nu mai da de interpretat”


Cookies