Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D, Serghei Niculescu Mizil va fi invitatul emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

 Serghei Niculescu Mizil, fiul demnitarului comunist Paul Niculescu Mizil, este cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și pentru titulatura de „beizadea comunistă” ce i-a fost atribuită. De profesie pictor, Serghei Mizil a avut expoziții de artă atât în țară, cât și în străinătate. În ultimii ani, a explorat lumea actoriei și a reușit să-și extindă afacerile în sectorul imobiliar. Personalitate controversată, s-a remarcat de-a lungul timpului si prin limbajul “colorat” și stilul vestimentar inconfundabil. Serghei

Mizil se află la a doua căsătorie și este tatăl a două fiice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Care este cel mai scump tablou pictat de Serghei Mizil?”, “Ati vrut să-l împuscați pe Ceaușescu?”, “L-ați iertat pe Ion Iliescu pentru că v-a bagat tatăl la închisoare?”, “Cât de bogat sunteti?”, “Ce vă mai linisteste astazi?”  sunt doar cateva dintre intrebarile adresate lui Serghei Mizil in editia de duminica a emisiunii “40 de intrebari cu Denise

Rifai”, difuzata la 23:00, la Kanal D.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies