Sergio de la Puterea dragostei, primele declarații după ce a fost acuzat de răpire: „Dacă faci bine, primești rău”

Sergio de la Puterea dragostei
Sergio de la Puterea dragostei despre acuzațiile care i se aduc

Ce spune fostul concurent despre acuzațiile că ar fi răpit o femeie și pe cei trei copii. Cum se apără tânărul.

La scurt timp după ce s-a spus că Sergio, fostul concurent de la Puterea dragostei ar fi răpit o femeie, tânărul a decis să spună ce s-a întâmplat.

Părinții tinerei au fost invitați în emisiunea Mirelei Vaida, unde au vorbit despre situația disperată în care se află familia lor. Fiica acestora l-ar fi cunoscut pe Sergio, iar într-o filmare se vede cum acesta se urcă într-o mașină cu ea și cu copiii acesteia.

„De șase zile nu mănânc și nu dorm. Nimeni nu mă ajută. Fiica mea are 25 de ani și are trei copii, de 7, 6 și 2 ani. Este căsătorită de doi ani, tatăl copilului e bun. Ei au decis să plece în Germania, au plecat cu acte cu tot, copiii erau la grădiniță, statul îi ajuta, era bine, dar cică de două săptămâni, ea s-a schimbat total, spune ginere-miu.

Cică a intrat pe Facebook și l-a găsit pe Sergio, i-a spus lui soru-mea. Și săptămâna trecută m-a sunat ginerele și mi-a spus că Ana a fugit cu copiii. Și s-a dus la poliție și a văzut pe camere că a fugit cu el, cu tot cu banii pe care îi avea adunați.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Sergio de la "Puterea dragostei", acuzat că ar fi răpit o femeie cu trei copii

Pe filmare se vede cum el o ia, cu copii și o bagă în mașina neagră. Și m-a sunat fiică-mea și mi-a zis că e bine. Că divorțează de soț și se căsătorește cu Sergio. Dar de fiecare dată când vorbeam cu ea, tatăl lui îmi spunea să o las că o să fie bine.

Dar de multe ori, ea îmi închidea telefonul, era schimbată, copiii țipau în casă”, a spus Georgeta, mama tinerei de 25 de ani, în cadrul emisiunii prezentată de Mirela Vaida.

Citeste si: O concurentă frumoasă şi îndrăgită de la Puterea Dragostei, filmată în timp ce întreţinea relaţii intime?! "Eu am dovezi, nu vorbesc aiurea"

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce spune Sergio despre acuzațiile care i se aduc

Sergio se apără și spune că nu este nimic adevărat, că doar a încercat să îi dea o mână de ajutor tinerei. În plus, fostul concurent de la Puterea dragostei susține că părinții ei știau unde se află și că au vorbit de mai multe ori.

„Se întâmplă că dacă faci bine, primești rău.

Și să îți povestesc. Treaba era că eu am vorbit cu fata asta Ana și îmi spunea că nu îi merge bine cu soțul ei și îmi zicea că o ceartă, că o bate, că îi bate copiii și că nu se mai înțelege, că ar vrea să plece și nu știe cum să facă. Și eu dacă tot eram în Germania, i-am zis că o ajut eu. Mi-a zis că vrea să plece în Anglia, să își facă și ea socialul, să locuiască acolo și mi-a zis că dacă merge în Anglia are cum să stea la mine câteva zile
până când își face actele? Și i-am zis, nu e problemă, te duc eu, vorba aia, ajuți un câine, dar un om. Și am luat-o, am plecat cu ea să o duc acolo în Anglia și am dus-o la mine acasă.

Sergio de la Puterea dragostei
Sergio de la Puterea dragostei despre acuzatiile de rapire[Sursa foto: Instagram]


Tata nu era acasă, că lucrează pe camion, am dus-o acolo și tata nu știa despre treaba asta. Și când i-am spus, și el a fost de acord, nu a fost problemă. În Anglia am lăsat-o acasă la mine și am plecat în ziua respectivă că aveam niște treburi, un casting și am plecat să rezolv, am lăsat-o acolo, la mine acasă. Și acum, am mai vorbit cu ea, ea a vorbit cu părinții săi, știa unde se află. Pe drum nici nu am avut internet să vorbească cu ei de mai multe ori. După o zi stat în Anglia, mi-a zis: Sergiu, eu vreau să plec în România să îmi rezolv treburile legale cu fostul meu bărbat, să îmi pun și eu divorțul ca să închei. Și i-am zis lui tata, măi tăticule, ajut-o să își facă și ea un bilet să își rezolve treburile. A vorbit și cu maica-sa, totul ok și asta s-a întâmplat ieri seară. De ieri seară a plecat, de la 10 seara. Acum eu nu știu de ce părinții ei s-au dus la emisiune să spună, să facă chestiile astea, să spună că eu am făcut ce și nu știu ce gânduri au. Acum, din câte am înțeles, ea mai are puțin timp și ajunge în România. Tata a plătit biletele, am poze”, a spus Sergio pe o pagină de socializare.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ella de la "Puterea dragostei" vorbește cu regret despre relația cu Jador

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies