Serialul „Aripi frânte” ajunge la final, în această seară, de la 20:00!

Serialul „Aripi frânte” ajunge la final, în această seară, de la 20:00!
Serialul „Aripi frânte” ajunge la final, în această seară, de la 20:00!

Din 14 noiembrie, de luni până joi, de la 20:00, telespectatorii vor putea urmări “Totul pentru familia mea”, un nouă producție de succes

 Serialul “Aripi frânte”, difuzat de Kanal D, ajunge în această seară la final. Fascinanta poveste de iubire dintre Muzaffer (Fatih Al) și Nefise (Deniz Bolisik), dar și teribila poveste de viață a copiilor acesteia, Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și mezina Aysun (Eliz Nese Çagin), are deznodământul în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.  

Fanii îndrăgitei producții turceșți au trăit alături de eroii preferați momente emoționante, pline de suspans, din lumea plină de provocări a familiei greu încercate de soartă.

Astăzi, de la ora 20:00, în ultimul episod din serialul “Aripi frânte”, telespectatorii vor fi martorii unor momente unice, care vor trezi emoții puternice milioanelor de fani ai producției.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Muzaffer trece prin clipe incredibile, de când și-a găsit fiul pe care-l credea pierdut pentru totdeauna, însă adevărul pe care tânărul îl va afla se va dovedi tulburător. Nefise

nu suportă gândul că fiul și soțul ei o consideră vinovată pentru secretul tăinuit ani de zile, așa că va lua o decizie radicală.

Începând de luni, 14 noiembrie, de la ora 20:00, de luni până joi, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmări un nou serial turcesc de succes, “Totul pentru familia mea”, o povestea impresionantă a patru frați, rămași orfani.

Mai multe detalii despre serialele difuzate de Kanal D și actorii care joacă în aceste producții puteți află accesând site-ul kanald.ro.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies