Serialul fenomen al toamnei, “Secrete de familie”, are premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!

Serialul fenomen al toamnei, “Secrete de familie”, are premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!
Serialul fenomen al toamnei, “Secrete de familie”, are premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!

Producţia va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00; Ce vedem în episodul de debut al producției

  Cel mai așteptat serial al momentului, “Secrete de familie”, are premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul “Secrete de familie” este gata să cucerească și publicul telespectator din România, începând din această seară, la Kanal D! Doi actori foarte iubiți și de publicul din România, Pînar Deniz și Kaan Urgancıoğlu, îi vor ține pe români cu sufletul la gură de-a lungul unei povești care care a cunoscut succesul la nivel mondial.

Povestea serialului “Secrete de familie”, înfățișată cu măiestrie, până la cel mai mic detaliu al producției, ne poartă pașii într-o incursiune emoționantă, un labirint al luptei pentru adevăr și justiție, evenimente în jurul cărora se va țese și o intensă poveste de iubire.  Procurolul Îlgaz (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și Ceylin, o tânără avocată (interpretată de Pînar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime; îi unesc valorile în care cred cu putere, lupta amândurora pentru adevăr, dar și dragostea.

În această seară, în primul episod, „Secrete de familie”:

Ceylin și Îlgaz, într-un punct de cotitură al vieții lor, într-o situație teribilă, greu de imaginat

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

               Avocata Ceylin Erguvan (Pînar Deniz) și procurorul Îlgaz Kaya (Kaan Urgancıoğlu) împărtășesc aceeași pasiune, lupta lor pentru dreptate. Deși îi unește același ideal, dreptatea, frumoasa avocată Ceylin și procurorul Îlgaz folosesc metode total opuse în lupta lor pentru aflarea adevărului. Îlgaz respectă regulile, e inflexibil în această privință, în timp ce Ceylin nu are limite și e dispusă să încalce regulile pentru a scoate adevărul la lumină. Tocmai de aceea între cei doi se iscă o serie de conflicte profesionale, dar curând viața îi <unește> într-un caz extrem de dificil de elucidat.

În mod surprinzător, toate aspectele profesionale ale avocatei Ceylin, pe care procurorul le dezaprobă, vor deveni cheia elucidării unui caz complicat, într-un punct de cotitură al vieții amândurora.

Îlgaz este solicitat în cazul de crimă al unei tinere ucise,  iar cavalcada descoperirilor îl aduce în fața unor alegeri extrem de dificile, care îi antrenează, la modul dramatic pe cei apropiați.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Nu pierdeți, începând din această seară, serialului ”Secrete de familie” o istorie complicată despre adevăr, despre mistere bine păzite, despre sacrificiu și dragostea care prinde viață pe un adevărat câmp de luptă.

Serialul „Secrete de familie” va putea fi urmărit săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies