Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

serial, kanal d, medici, daniel sherman, bradley james
serial, kanal d, medici, daniel sherman, bradley james

Nu pierdeti, in curand, la Kanal D, serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, cu Daniel Sherman si Bradley James in distributie.

Kanal D le aduce telespectatorilor, in curand, serialul   “Medici: Conducatorii orasului Florenta”/ “Medici: The Magnificent”, o productie impresionanta, care abordeaza o perioada a transformarilor politice si culturale importante ale Florentei secolului al XV-lea, sub influenta lui Lorenzo de Medici, supranumit Magnificul, datorita calitatilor sale extraordinare de diplomat si de protector al culturii.  

Citeste si: Romania, la control! Suceava este cel mai afectat judet de noul coronavirus! Care este situatia cadrelor medicale de acolo

serial, kanal d, medici, daniel sherman, bradley james
serial, kanal d, medici, daniel sherman, bradley james

Celebra Familie Medici este in centrul acestei intrigi, cu personaje puternice, care au fascinat generatii intregi. Distributia reuneste nume sonore precum Sean Bean (pe care publicul l-a putut admira in “Urzeala Tronurilor”, Bradley James (“Homeland”/”Homeland-Retaua Terorii”) sau Raoul Bova  (“The Tourist”/”Turistul”). Serialul este regizat de Jon Cassar, Jan Michelini si Christian Duguay, si este o coproductie internationala Rai Fiction, Lux Vide, Big Light Production si Altice Group.

Citeste si: ROventura – călătorie fantastică la Cheile Bicazului și Lacul Rosu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta” ne poarta in Florenta anului 1469, cand tanarul Lorenzo de Medici (interpretat de Daniel Sharman), fratele sau, Giuliano (Bradley James), si un grup de tineri artisti stransi in jurul geniului Sandro Botticelli  abandoneaza trecutul pentru a pasi intr-o noua era a revolutiei creative si politice.  Aceasta decizie de schimbare ii aduce in conflict deschis cu liderul altei familii influente din Florenta, bancherul Jacobo Pazzi, interpretat cu forta de Sean Bean.

Pazzi nu se va da in laturi de la nimic pentru a-l invinge pe Lorenzo, iar ciocnirea dintre cei doi da nastere unei dintre cele mai puternice intrigi ale istoriei, conspiratia Pazzi.

serial, kanal d, medici, daniel sherman, bradley james
serial, kanal d, medici, daniel sherman, bradley james

O impresionata readucere la viata a unei lumi dominate de pasiuni extraordinare, de nevoia de schimbare, in perioada infloritoare a Renasterii. De la interioare si exterioare spectaculoase, vesminte somptuoase, mergand pana la cele mai mici detalii, serialul este o adevarat fresca a acelei perioade fertile, dar si incarcate de dramatism.

Nu pierdeti, in curand, la Kanal D, serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, cu Daniel Sherman si Bradley James in distributie, o interesanta calatorie in trecutul indepartat al Renasterii italiene.

Citeste si: Filmarile show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” vor fi amanate pentru o perioada, in contextul pandemiei



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Filmarile show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” vor fi amanate pentru o perioada, in contextul pandemiei

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies