Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are ASTĂZI marea premieră

Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are ASTĂZI marea premieră
Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are ASTĂZI marea premieră

Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are premiera azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Serialul  „Lacrimi la Marea Neagra”  va avea premiera luni,  2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, si le va aduce telespectatorilor povestea incredibila a unei femei care lupta sa scape de violenta sotului ei, inneguratul Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu). Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reuseste sa se elibereze si sa-si construiasca singura destinul, iar lumina calauzitoare ii este chiar iubirea.

Tahir (Ulas Tuna Astepe) este cel care intuieste suferinta prin care trece femeia impreuna cu fiul ei  si o sprijina pe aceasta in toate actiunile sale.

Productia a fost filmata in nord-estul Turciei, chiar pe coasta Marii Negre, intr-un peisaj care reuneste intr-un mod tulburator marea cu muntele. Productia a avut un succes rasunator in Turcia, inca de la prima difuzare inregistrand o cota de piata de 40%.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Telespectatorii romani vor avea ocazia sa descopere, din  2 septembrie, la Kanal D, de la ora 20:00, povestea si personajele acestui serial care se anunta un adevarat fenomen si in Romania. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies