Sevtap Özaltun, personajul Özlem, sotia lui Ali, din “Dragoste si secrete”, a gasit secretul fericirii! „Dragostea aduce aer proapat in viata oamenilor”

Sevtap Ozaltun
Sevtap Ozaltun, Ozlem, în Dragoste și Secrete

Sevtap Özaltun, actrita care interpreteaza rolul Ozlem, sotia lui Ali, din serialul “Dragoste si secrete”, de la Kanal D, a gasit fericirea.

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Actrita, in varsta de 35 de ani, atrage atentia, in viata de zi cu zi, prin frumusetea, naturaletea si calmul de care da dovada.

Indragostita iremediabil de natura, Sevtap adora viata de provincie, motiv pentru care ea a preferat sa locuiasca chiar la tara, in detrimentul zbuciumului de oras. Semanatul campului, gatitul si ajutatul copiilor din sat, sunt bucuriile actritei. Actrita spune ca a gasit fericirea.

Citeste si: Keremcem: “Am început să fac sport!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Prefer sa stau pe iarba sa beau o cafea, decat sa merg din local in local, la oras. In provincie exista pace si liniste pentru mine. Mi-am dorit ca totul sa fie sub controlul meu, si am realizat ca viata de oras ma epuizeaza si ma consuma. Acum prefer sa ma las dusa de flux, decat sa opun rezistenta la ceea ce-mi ofera viata. Asta imi da liniste.

Am gasit ceea ce ma face fericita. Sunt acolo unde exista liniste”, marturiseste Sevtap, intr-un interviu acordat publicatiei Sabah, din Turcia.

Deocamdata nu exista cineva care sa-i fi cucerit inima frumoasei Sevtap Özaltun. Actrita crede ca iubirea aduce aer proapat in viata oamenilor si marturiseste ca o asteapta sa vine si in viata ei.

„Dragostea aduce aer proapat in viata oamenilor si ii face sa evolueaze.

Indiferent de unde provine iubirea, ea ar trebui sa apara J , spune Sevtap.

Pe Sevtap Özaltun o puteti vedea in rolul Ozlem, fosta sotie a lui Ali, interpretat de Keremcem, in serialul “Dragoste si secrete”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies