Șevval le-a pus gând rău fraților Eren

Șevval le-a pus gând rău fraților Eren
Șevval le-a pus gând rău fraților Eren

În această seară, noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, vine în fața publicului cu momente emoționante din viața familiei Eren.

Aybike este șocată atunci când îți surprinde mama discutând cu Ayla despre tragedia în care Berk și-a pierdut adevărata mamă și amenință că îi va spune iubitului său adevarul aflat. Șengul se teme că, dacă Berk va afla adevărul despre mama sa, viața sa va fi distrusă. Pe de altă parte, reîntoarcerea lui Orhan acasă, în sânul familiei, aduce bucurie în sufletele copiilor săi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Akif se simte recunoscător că Mahir i-a salvat viața și simte nevoia să îl răsplătească. Barbatul nu doar că îl ia pe tânăr sub aripa sa protectoare, dar îi oferă și o bursă la liceul pe care îl conduce.

Frații Eren, în schimb, vor fi puși, din nou, în situații stânjenitoare, iar Șevval care nu îi place deloc pe Omer și Asiye, așteaptă momentul oportun pentru a-i da afara din instituție.

Ce mare șoc va avea Șengul, atunci când este prinsă pe ”picior greșit” la locul de muncă și, dacă va reuși Șevval să se ”descotorosească” de frații Eren, puteți afla astăzi, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop 18 septembrie 2024. O zodie este plină de energie și motivație

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul prin care Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: "Am fost binecuvântat și onorat să practic acest sport"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies