Sex in doze mici? Invata sa obtii placere maxima in cuplu!

Sex in doze mici? Invata sa obtii placere maxima in cuplu!
Sex in doze mici? Invata sa obtii placere maxima in cuplu!

80% dintre femei nu sunt satisfacute de viata lor sexuala. Aceasta e concluzia la care a ajuns scriitoarea Eva Arkady in urma unui sondaj.

Se pot schimba insa mentalitatile invechite, care o obligau pe femeie sa se supuna barbatului. Binele, echilibrul, fericirea de care vrei sa te bucuri depind doar de tine si de alegerile pe care le faci in favoarea ta. Iata cateva sugestii:

Ramai cu partenerul tau si propune-i sa va imbunatatiti relatia- Indrazneste sa abordezi problemele delicate intr-o discutie cu el. Indrazneste sa-i marturisesti care iti sunt nevoile si ce anume doresti.

Determina-l sa fie cooperant. Intreaba-l daca vrea sa va imbunatatiti relatia si cauta, impreuna cu el, solutii in acest sens. Nu mai esti in postura victimei care accepta totul si se supune. Ai dreptul sa vorbesti – actioneaza in consecinta. Daca nu procedezi astfel, crezi ca o va face altcineva in locul tau?

Ramai cu partenerul si gaseste-ti un amant- Partenerul tau nu te satisface, dar il iubesti si va intelegeti bine pe alte planuri.

Preferi sa-ti gasesti un amant atent si tandru, care iti va oferi placere din plin. Este o solutie! Decizia iti apartine si, daca te simti bine astfel, e perfect!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ramai cu partenerul si satisfa-ti placerile singura sau cu ajutorul “amantilor de buzunar”- Actioneaza spre binele tau.

Ca sa traiesti intamplari placute, trebuie mai intai sa lasi loc liber urmatorului barbat. Paraseste-l pe cel dinainte, care nu iti mai este pe plac, pentru a aduce lumina si bucurie in viata ta. Acorda-ti sansa de a lua totul de la inceput si de a descoperi un nou partener care va sti sa te asculte, sa te inteleaga si sa te iubeasca asa cum doresti – pe cel care va voi sa-ti ofere placere si caruia ii va face placere vazand ca te infrupti din placerea oferita de el.

Optiuni favorabile tie- De ce sa te multumesti mereu cu relatii de tipul MBDC (“mai bine decat nimic”?). Nu iti este pofta de delicatese? Chiar iti doresti sa accepti orice si sa fii dominata de un individ care se gandeste doar la propria persoana? Nu crezi ca meriti ceva mai mult? Cine te obliga sa suporti toate acestea? Alege in favoarea ta. Iesi din rolul de victima.

Exista si barbati tandri, iubitori, rabdatori, evoluati. Dar pentru a gasi un astfel de barbat, trebuie sa te eliberezi de relatia care te tine captiva intr-un spatiu ingust, care te minimalizeaza si te distruge. “Cum iti asterni, asa dormi”. Alegerea iti apartine, ca atare invata sa alegi corect, caci ai dreptul sa-ti fie bine.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Viitorul

- Barbatii evolueaza. Multi dintre ei sunt dispusi sa se schimbe. Ajuta-ti partenerul sa destainuiasca ce-l apasa, sa-si arate adevaratul chip, sa fie autentic, vulnerabil. Vino in intampinarea lui atunci cand isi deschide sufletul si se increde in tine. Ajuta-l sa te poata iubi asa cum iti doresti sa fii iubita. Procedeaza astfel incat ceea ce va daruiti unul altuia si primiti de la celalalt sa reprezinte demersul castigator.
Invatati sa va destainuiti, sa comunicati, sa va calauziti reciproc intr-un climat de incredere. Daca barbatul este refractar la comunicare si la darurile reciproce, este preferabil pentru tine sa-ti schimbi partenerul, pentru a nu te chinui si a ajunge sa fii nefericita. Daca manifesta deschidere, te asteapta tot binele din lume!
Sursa: www.csid.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies