Sfatul luptatorului Sandu Lungu: "Nu incerca..." Toti ar trebui sa facem asta

Sfatul luptatorului Sandu Lungu:
Sfatul luptatorului Sandu Lungu: "Nu incerca..." Toti ar trebui sa facem asta

Luptatorul MMA Sandu Lungu a dat un sfat tuturor fanilor lui, insa cuvintele sale ar trebui sa fie loate in serios de toata lumea.

A trecut prin multe incercari si nici macar accidentarile grave nu l-au facut sa renunte. Sandu Lungu face totul cu pasiune, iar fanii lui stiu asta foarte bine.

Luptatorul stie sa se bucure chiar si de lucrurile marunte, stie sa aprecieze viata si oamenii, ceea ce este cu adevarat o virtute.

Recent, luptatorul MMA i-a sfatuit pe cei care il urmaresc sa nu incerce sa devina persoane de succes.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Femeia s-a dus la spital să nască natural, dar medicul i-a dat o veste infioratoare. "Eu nu am avut niciodată așa ceva!"

Citeste si: Numerologul Anatol Basarab a dat vesti foarte proaste despre 2019. Este anul extremelor

In vreme ce toata lumea alearga dupa faima si uita de lucrurile cu adevarat importante, marele campion vine cu vorbe pe care ar trebui sa le ascultam cu totii.

"Nu incerca sa devii o persoana de succes, ci una de valoare", a scris Sandu Lungu intr-o postare recenta pe contul lui de socializare.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop Casandra săptămâna 18-24 februarie 2019. Faceți curățenie printre prieteni și vă veți aduce aminte de această perioadă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies