Sfatul pe care Adrian Enache i l-a oferit fiului său, la terminarea liceului. Învățătura pe care o transmite mai departe de la tatăl său. „Niciodată nu au folosit o mască.”

Sfatul pe care Adrian Enache i l-a oferit fiului său, la terminarea liceului. Învățătura pe care o transmite mai departe de la tatăl său. „Niciodată nu au folosit o mască.”
Sfatul pe care Adrian Enache i l-a oferit fiului său, la terminarea liceului. Învățătura pe care o transmite mai departe de la tatăl său. „Niciodată nu au folosit o mască.”

Adrian Enache a vorbit despre ce anume i-a transmis fiului său la terminarea liceului.

Adrian Enache, cunoscutul artist și prezentator de show-uri, se poate declara un artist fericit și împlinit, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. A ajuns în punctul în care este bunic, deoarece fiica lui, Diana, a devenit curând mămică, iar bucuriile pentru acesta nu ezită să apară. Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Adrian Enache a ajuns în punctul în care nu își mai încape în piele de fericire, deoarece pas cu pas, copiii lui iau drumul maturizării și independenței, astfel că fiul său, David, a ajuns în pragul terminării liceului

și nu avea cum să nu îi ofere și câteva sfaturi prețioase.

Sfatul pe care Adrian Enache l-a oferit fiului său la terminarea liceului

Citește și: Cum reușește Diana Enache să se echilibreze de fiecare dată și să își găsească liniștea. Ce a învățat de la tatăl ei. „Așa am crescut.”

Adrian Enache
Adrian Enache[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum este Adrian Enache de când a devenit bunic. Fiica lui, Diana Enache, face mărturisiri despre viața de mămică. „Au fost momente când toată atenția din casă se îndrepta spre Maria.”

Artistul spune că ceea ce i-a transmis tatăl său de fiecare dată, a transmis și el, la rândul lui, copiilor, iar cel mai important lucru pe care ei trebuie să știe este să nu pară niciodată altcineva.

Chiar dacă spune că nu este pe placul tuturor faptul că ei spun mereu lucrurilor pe nume, îi învăță pe copiii lui să fie de fiecare dată autentici, cu bune și cu rele, dar cel mai important, să fie oameni, iar ei nu au purtat niciodată o mască. Adrian Enache este mereu apropiat de familie și de copii și petrece timp cu ei de fiecare dată când are ocazia. 

„Eu i-am dat același sfat pe care mi l-a dat tatăl meu. Că oriunde  voi ajunge în lumea asta, să fiu eu, să fiu adevărat, cu bune și cu rele, să nu par altcineva decât sunt. Să fiu întotdeauna eu. Într-adevăr, la David și Diana, nu toată lumea se bucură că suntem naturali, pentru că noi spunem lucrurilor pe nume. Copiii i-am învățat în spiritul acesta, să nu părem altceva decât suntem.

Și logo-ul vieții mele sună cam așa. Să rămânem oameni, atâta timp cât știința nu a descoperit că suntem altceva. Copiii mă urmează în chestia asta, niciodată nu au folosit o mască. Ei sunt exact cum sunt.”, a spus Adrian Enache.

Adrian Enache
Adrian Enache[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adrian Enache vorbește despre despărțirea de tatăl lui! Mirela Vaida, alături de artist: „Am zis că nu mai pot în ziua aia. M-am uitat către Dumnezeu și am știut că acolo e tatăl meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies