Sfatul zilei de 24 decembrie 2020. Capricornii plâng înainte de Crăciun

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi

Citește sfatul zilei de astăzi pentru fiecare zodie și vezi de ce trebuie să ții cont pentru a avea o zi perfectă, pe toate planurile.

Sfatul zilei fiecare zodie, astăzi 24 decembrie 2020

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BERBEC

BERBEC: Învață să uiți, să ierți și să poți să o iei de la capăt. Ai încredere în forțele tale și nu îi mai lăsa pe ceilalți să îți conducă viața. Numărul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA TAUR

 

TAUR: Persoan iubită încearcă să îți dea niște lecții de viață astăzi. Nu ar fi rău să iei în considerare sfaturile sale, căci nu îți vrea răul. Numărul norocos al zilei este 5.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA GEMENI

GEMENI: Ești în criză de timp și nu știi cum să te împarți în mai multe locuri. Ai atât de multe de făcut și atât de puțin timp...

Numărul norocos al zilei este 8.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA RAC

RAC: Învață să mai lași și de la tine și să găsești înțelegere în sufletul tău. Nu toată lumea e împotriva ta astăzi. Numărul norocos al zilei este 2.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA LEU

LEU: Ești alături de persoanele dragi și îți permiți să fii mai relaxat, să te odihnești și să te bucuri de clipe dragi cu cei pe care îi iubești. Numărul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA FECIOARĂ

FECIOARĂ: Deschide-ți sufletul. Sărbătorile de iarnă vin cu surprize și cu bucurii din locurile în care nu te aștepți.

Ai încredere. Numărul norocos al zilei este 9.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BALANȚĂ

BALANȚĂ: Ca în fiecare an, ești indecis unde să petreci sărbătorile. Ascultă-ți inima, căci te va duce la persoanele potrivite. Numărul norocos al zilei este 12.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SCORPION

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 24 decembrie 2020! Află ce zodie are un nou loc de muncă, dar și ce nativi își pierd ușor concentrarea!

SCORPION: Veștile pe care le primești la prima oră îți pot strica buna dispoziție, dar reușești să găsești ceva ca să întorci situația în favoarea ta. Numărul norocos al zilei este 4.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SĂGETĂTOR

Citeste si: Horoscop rune 21- 27 decembrie 2020. Două zodii își schimbă viața, înainte de Revelion

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Ești supărat pentru că ai fi vrut să le oferi celor dragi niște cadouri mai valoroase. Nu te teme, gestul contează mai mult. Numărul norocos al zilei este 11.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA CAPRICORN

CAPRICORN: Nimic nu se compară cu o zi liniștită, alături de familie și de prieteni. Spre seară, o veste poate strica liniștea zilei. Numărul norocos al zilei este 6.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA VĂRSĂTOR

VĂRSĂTOR: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Grăbește-te și cu ce ai de cumpărat, să nu uiți ceva esențial! Numărul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA PEȘTI

PEȘTI: Fii mai cumpătat și nu da bani pe care nu îi ai. Încearcă să gândești în perspectivă, mai e mult timp până la următorul salariu. Numărul norocos al zilei este 8.

Citește și mâine sfatul zilei și vezi cu ce provocări vine ziua de Crăciun, pentru toate zodiile.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop 23 decembrie 2020! Află ce zodie are probleme de sănătate și ce nativi sunt monitorizaţi atent, la locul de muncă!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies