Sfatul zilei de astăzi, 7 noiembrie 2020. Scorpionii spun cuvinte dureroase

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 7 noiembrie 2020

Vezi care este sfatul zilei de sâmbătă, 7 noiembrie 2020. Iată care sunt zodiile care au parte de confruntări și cine are o zi de vis.

BERBEC: Nu te crampona de obstacolele care îți ies astăzi în cale. Scutură-te puțin și mergi mai departe, vei găsi în curând soluția potrivită. Numărul norocos al zilei este 1.

TAUR: Vin vești bune din toate direcțiile, însă nu te culca pe o ureche, pentru că cineva din jurul tău pare să îți vrea răul astăzi. Numărul norocos al zilei este 6.

 

GEMENI: Aruncă o privire în jurul tău și vezi care sunt persoanele potrivite pentru tine și la care trebuie să renunți. Chiar dacă îți plac grupurile mari, nu toțu îți vor binele. Numărul norocos al zilei este 8.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 7 noiembrie 2020

RAC: Nu te gândi că visurile tale devin brusc realitate. Trebuie să muncești din greu și să demonstrezi, pentru ca lucrurile bune să se întâmple.

Numărul norocos al zilei este 2.

 

LEU: Nu ești deloc obișnuit să renunți la unele lucruri, însă astăzi trebuie să lași în urma ta niște lucruri și să nu mai privești spre ele. Numărul norocos al zilei este 7.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8- 14 noiembrie 2020. Furtuni amoroase pentru trei zodii, afecțiuni ascunse ies la iveală

FECIOARĂ: Ai de făcut două alegeri importante astăzi. Una este legată de ceva din viața ta personală, cealaltă de locul de muncă. Primești vești. Numărul norocos al zilei este 3.

 

BALANȚĂ: Ajută-i pe cei din jurul tău cu un sfat bun, dacă îți dorești să faci un bine necondiționat.

Cineva are nevoie de experiența ta azi. Numărul norocos al zilei este 4.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi, 7 noiembrie[Sursa foto: PixaBay]

SCORPION: Cineva care nu te cunoaște prea bine s-ar putea să se sperie de tine. Ești excentric, dar trebuie să te dezvălui încetul cu încetul. Numărul norocos al zilei este 13.

Citeste si: Tipul de bărbat după care te aprinzi, în funcție de zodie! Ce să eviți!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Vorbele tale taie în carne vie astăzi. Ai grijă ce spui, deoarece uneori cuvintele dor mai mult decât faptele. Numărul norocos al zilei este 6.

CAPRICORN: Primești niște semne bune din partea celor din jurul tău și ar fi bine să acționezi. Bate fierul cât este cald. Numărul norocos al zilei este 2.

 

VĂRSĂTOR: Depărtează-te de oamenii de la care nu ai nimic de învățat.

Mai bine stai în pătrățica ta decât să fii înconjurat de persoane care te trag în jos. Numărul norocos al zilei este 7.

 

PEȘTI: Răspunde-le celor care îți aduc acuzații cu aceeași monedă. Nu lăsa garda ceilalți și nu îi lăsa să profite de bunătatea ta. Dă-le o lecție azi. Numărul norocos al zilei este 8.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Tipul de bărbat după care te aprinzi, în funcție de zodie! Ce să eviți!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies