Sfatul zilei de astăzi, duminică 13 decembrie 2020. Gemenii primesc vești bune

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi

Citește sfatul zilei pentru duminică și vezi care sunt zodiile care termină această săptămână cu dreptul, după o perioadă dificilă.

Sfatul zilei fiecare zodie, astăzi 13 decembrie 2020

Iată ce anunță astrele pentru ultima zi a săptămânii și care este sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BERBEC

BERBEC: Rezistă tentațiilor de a cheltui bani pe lucruri de care chiar nevoie în acest moment. Sărbătorile de iarnă te fac să dai și bani pe care nu îi ai.

Numărul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA TAUR

TAUR: Învață să îți ceri scuze persoanelor cărora le greșești, până nu e prea târziu. Din când în când, trebuie să înveți să îți pleci capul, chiar dacă nu îți convine. Numărul norocos al zilei este 8.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA GEMENI

GEMENI: Primești vești bune din toate direcțiile, care te mobilizează și te fac să îți dorești mai multe lucruri decât ți-ai propus cu câteva luni înainte.

Numărul norocos al zilei este 5.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA RAC

RAC: Inima ta începe să bată din ce în ce mai mult pentru cineva din grupul tău și nu știi cum să îți faci curaj să îi spui ce simți. Numărul norocos al zilei este 9.

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 13 decembrie 2020! O zodie are probleme de sănătate!

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA LEU

LEU: E multă bucurie în jurul tău, iar toată acestă veselie te molipsește și îți dă o stare extraordinară. Intră în horă și bucură-te de tot ce trăiești. Numărul norocos al zilei este 13.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 13 decembrie[Sursa foto: PixaBay]

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA FECIOARĂ

 
FECIOARĂ: Simți un dor nebun pentru cei dragi ție. În cazul în care nu îi poți vizita și vedea față în față, nu uita să îi suni și să le spui ce simți. Numărul norocos al zilei este 6.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 12- 18 decembrie 2020. Nativii Maimuță se ceartă cu persoana iubită

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BALANȚĂ

BALANȚĂ: Afli un adevăr care te face să deraiezi de la traiectoria ta. Ai mare grijă cum acționezi, pentru a nu deranja pe cineva. Numărul norocos al zilei este 8.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SCORPION

SCORPION: Timpul e generos cu tine și te te ajută să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut și ți-ai dorit să le trăiești.

Numărul norocos al zilei este 4.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SĂGETĂTOR

SĂGETĂTOR: Te gândești doar la planurile tale și cumva le omiți pe cele ale celor dragi ție. S-ar putea să faci niște gafe astăzi din cauză că visezi cam mult. Numărul norocos al zilei este 9.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA CAORICORN

CAPRICORN: Primești niște critici legate de parcursul tău profesional, iar acest lucru nu te mulțumește. Ai mare grijă cum reacționezi. Numărul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA VĂRSĂTOR

VĂRSĂTOR: Singurul instrument eficient în această perioadă pentru a te face să te simți bine este să muncești. Așa poate uiți că ai inima rănită. Numărul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA PEȘTI

PEȘTI: Ești reticent la tot ce e nou, deși cei din jurul tău îți oferă niște soluții simple și eficiente. Poate că este momentul să o iei de la 0. Numărul norocos al zilei este 5.

Rămâi pe kfetele.ro pentru a citi și mâine horoscopul și sfatul zilei, precum și alte materiale interesante din domeniile lifestyle, vedete și frumusețe.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop 13 decembrie 2020! O zodie are mari probleme de sănătate!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies