Sfatul zilei de astăzi, duminică 22 noiembrie 2020. Racii, sfătuiți să aibă mai multă răbdare

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 22 noiembrie 2020

Iată ce anunță sfatul zilei pentru fiecare zodie de astăzi. Vezi cine are parte de un final de săptămână de vis.

BERBEC: Sunt multe feluri în care poți transforma astăzi ziua, iar totul depinde de tine. Nu ai nevoie decât de câteva artificii emoționale. Numărul norocos al zilei este 1.

TAUR: Verifică tot ce ți se spune astăzi, înainte să iei niște măsuri pe care le poți regreta amarnic mâine. Nu te arunca azi cu capul înainte. Numărul norocos al zilei este 6.

 

GEMENI: Nu te implica în proiecte în care nu ai încredere. Decât să fii taxat pentru că nu știi despre ce e vorba, mai bine stai deoparte. Numărul norocos al zilei este 9.

RAC: Ai mai multă răbdare cu cei din jurul tău. În cazul unor persoane, este nevoie de mai mult timp pentru a-i duce pe drumul dorit de tine. Numărul norocos al zilei este 3.

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 21 noiembrie 2020. Nativii zodiei Vărsător pot cere o majorare salarială!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

LEU: Bucură-te de realizările din acest an și vezi ce ai mai putea schimba la tine. Sigur sunt niște lucruri care nu te bucură. Numărul norocod al zilei este 8.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 22 noiembrie 2020

FEICOARĂ: Relaxează-te puțin, chiar dacă nu îți vezi capul de treabă. Decât să faci mai multe greșeli, mai bine iei o pauză mică, în care să îți reîncarci bateriile. Numărul norocos al zilei este 13.

BALANȚĂ: Cineva din jurul tău are nevoie de sfatul și de experiența ta. Te simți bine să fii de ajutor și să scoți pe cineva din impas.

Numărul norocos al zilei este 2.

SCORPION: Ai o idee de afaceri, pe care o poți discuta la rece cu cineva priceput. Nu te arunca să investești sume mari, fă totul treptat. Numărul norocos al zilei este 4.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce iți lipsește și trebuie să suplimentezi, în funcție de zodia ta!

SĂGETĂTOR: Ești la o răscruce de drumuri și trebuie să iei astăzi o decizie importantă din punct de vedere sentimental. Ascultă-ți sufletul, doar tu știi ce se ascunde acolo. Numărul norocos al zilei este 7.

CAPRICORN: Fii mai calm cu cei din jurul tău, chiar dacă nu primești niște vești pe care ți le dorești.

Nu te costă să fii mai bun azi. Numărul norocos al zilei este 5.

VĂRSĂTOR: Evită să faci niște cheltuieli inutile astăzi, pentru că vei avea nevoie de acești bani în perioada următoare, pentru alte lucruri, mult mai importante. Numărul norocos al zilei este 11.

PEȘTI: Persoana iubită îți poate da o veste uriașă astăzi, pe care o aștepți de mult timp. Nu acționa acum în niciun fel, pentru că emoțiile transmise pot fi influențabile.

Numărul norocos al zilei este 6.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies