Sfatul zilei de astăzi, duminică 30 august 2020. Balanțele primesc o veste care le dă lumea peste cap

Sfatul zilei de astazi
Sfatul zilei de 30 august

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte și ce sfat primești. Citește sfatul zilei și vezi care este numărul norocos care îți definește ziua.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 30 august

BERBEC: Un prieten bun îți poate aduce astăzi o veste pe care o așteptai de mult timp. De tine depinde ce vei face după ce o vei auzi. Numărul norocos al zilei este 6.

TAUR: Ai încredere în instinctul tău. Nu a dat greș până acum și nici nu se va întâmpla în această situație în care vei fi pus astăzi.

Numărul norocos al zilei este 8.

GEMENI: Este o zi specială pentru tine și pentru familia ta. Se va întâmpla un lucru frumos. Ai grijă să te bucuri alături de cei dragi. Numărul norocos al zilei este 3.

RAC: Ești pe punctul de a lua o decizie importantă legată de locul tău de muncă. Ai grijă să nu te lași influențat de ceilalți.

Numărul norocos al zilei este 4.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 30 august 2020[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodiile care pierd totul în luna septembrie!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

LEU: Ai mare grijă pe ce arunci banii astăzi! Folosește banii cu cap, fă-ți un plan de rezervă, pentru că nu se știe când ai nevoie.

Numărul norocos al zilei este 7.

FECIOARĂ: Încearcă să îți păstrezi calmul chiar și în momentele mai tensionate. Nu vei rezolva nimic dacă vei face o scenă în fața celor dragi. Numărul norocos al zilei este 5.

BALANȚĂ: Vei primi o veste care îți va da lumea peste cap! Nu acționa acum în niciun fel, pentru că s-ar putea să strici tot ce ai construit până acum.

Numărul norocos al zilei este 1.

Citeste si: Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 29 august 2020. Gemenii pot lua o decizie care le schimbă viața

SCORPION: Nu ești deloc în apele tale! Nu te bucură nimic, nu ai energie și nici chef de nimic. Doar tu poți schimba această stare. Un film bun sau o carte interesantă îți pot schimba starea.

Numărul norocos al zilei este 6.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Te bucuri din plin de viața ta sentimentală, fii mai atent la ce lucruri îi dezvălui astăzi persoanei iubite, căci s-ar putea să nu fie ce vrea să audă.

Numărul norocos al zilei este 9.

Citeste si: Horoscopul Karmic- 5 zodii vor avea o mare surpriză

CAPRICORN: Veștile bune vin de peste tot și parcă te și sperie că totul sună atât de bine. Te temi că totul se poate strica într-o clipă, dar nu este cazul acum. Numărul norocos al zilei este 1.

VĂRSĂTOR: Te macină o serie de lucruri din trecut și vrei să îți deschizi sufletul în fața cuiva. Ai grijă ce spui, dar și cum spui ce ai de gând să faci. Numărul norocos al zilei este 3.

PEȘTI: O persoană din trecutul tău poate veni cu o veste pe care o poți folosi în favoarea ta. Te simți mai fericit ca niciodată. Numărul norocos al zilei este 13.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Când are loc prima lună plină din septembrie și la ce oră o vedem?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea?

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies