Sfatul zilei de astăzi, duminică 4 octombrie 2020. Leii, sfătuiți să tacă

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 4 octombrie

Acesta este sfatul zilei de duminică. Iată cine poate încheia săptămâna în lacrimi, dar și cine are succes la serviciu.

BERBEC: Ori e albă, ori e neagră. Nu poți avea totul astăzi, chiar dacă îți dorești acest lucru. Trebuie să înveți să mai faci și compromisuri. Numărul norocos al zilei este 8.

TAUR: A venit momentul să lași trecutul în urmă și să faci mai multe lucruri pentru tine și pentru sufletul tău. Cineva așteaptă un răspuns de la tine. Numărul norocos al zilei este 4.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 4 octombrie2020

GEMENI: Muncești din toată inimia și, cu toate acestea, nu vezi un rezultat dorit. Poate e cazul să schimbi cum abordezi problemele. Numărul norocos al zilei este 2.

RAC: Profită din plin de ziua de azi pentru a pune în aplicare niște planuri pe care le-ai pus pe pauză în ultimele luni. A venit momentul pentru niște schimbări.

Numărul norocos al zilei este 6.

LEU: Mai bine taci decât să spui niște lucruri care vor răni pe cineva. Renunță la tonul ridicat, căci vorba dulce mult aduce. Numărul norocos al zilei este 3.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

FECIOARĂ: Adevărul te poate elibera. A venit momentul să îi spui partenerului de viață un secret care te-a măcinat în ultima vreme.

Numărul norocos al zilei este 12.

BALANȚĂ: Te-ai săturat să nu fii luat în seamă de către cei din jur. Pune piciorul în prag în cazul în care cineva te va sfida, fără rușine. Numărul norocos al zilei este 5.

SCORPION: Poți primi o sumă de bani astăzi și să nu știi ce să faci cu ei. Mai bine păstreză-i pentru finalul anului, poți avea parte de o călătorie.

Numărul norocos al zilei este 17.

SĂGETĂTOR: Nu da cu piciorul oportunitățior care îți ies azi în cale. Nu știi de unde pot apărea niște parteneri de afaceri pe plan lung. Numărul norocos al zilei este 8.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Sagetator
Trasaturile negative ale zodiei Sagetator[Sursa foto: PixaBay]

CAPRICORN: Primești o invitație pentru un loc pe care voiai să îl descoperi de mult timp. Dacă vei merge în vizită cu persoana iubită, surpriza va fi de neuitat.

Numărul norocos al zilei este 13.

VĂRSĂTOR: Lași timpul să treacă pe lângă tine și te cramponezi de niște situații. A venit momentul să lași în urmă niște oameni de la care nu mai ai ce învăța. Numărul norocos al zilei este 9.

PEȘTI: Fii sincer cu tine și cu cei din jur. Nu îi lăsa pe ceilalți să își facă o părere proastă despre tine, căci poți mai mult.

Numărul norocos al zilei este 3.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4- 10 octombrie. Cuvântul cheie al săptămânii va fi „restanță”: aveți mare grijă la semnale!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Horoscop chinezesc săptămânal 3 - 9 octombrie 2020. Cocoșii își schimbă viața

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies