Sfatul zilei de astăzi, duminică 6 decembrie 2020. Racii au multă treabă

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi

Citește sfatul zilei de dumincă și vezi care sunt astrele care au parte de multe surprize, încă de la prima oră a zilei.

Sfatul zilei fiecare zodie, astăzi 6 decembrie 2020

Sfatul zilei de 6 decembrie vine cu mari surprize pentru o zodie. Iată ce anunță astrele:

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BERBEC

BERBEC: Este momentul să pui piciorul în prag și să îți spui punctul de vedere, chiar dacă acest lucru s-ar putea să deranjeze pe cineva. Numărul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA TAUR

TAUR: Fii mai atent la ce decizii iei astăzi, înainte să fie prea târziu. La tine este astăzi răspunsul pentru toate întrebările. Numărul norocos al zilei este 7.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA GEMENI

GEMENI: Nu îi mai judeca pe ceilalți doar pentru că nu ai aceeași părere ca ei. Pune-te în locul lor și vezi cum s-ar simți ei.

Numărul norocos al zilei este 4.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA RAC

Citeste si: Află de la noi care sunt cele mai curioase zodii și cât de important e pentru ele să știe totul!

RAC: Pun mâna pe treabă și nu mai lenevi, chiar dacă este duminică. Dacă știi că ai de terminat un proiect, încearcă să îl termini la timp.

Numărul norocos al zilei este 6.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA LEU

LEU: Este momentul să faci câteva schimbări în viața ta. Fie că este vorba despre o dietă sau despre un sport nou, te vei simți mai bine. Numărul norocos al zilei este 9.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA FECIOARĂ

FECIOARĂ: Nu îți mai băga nasul unde nu îți fierbe oala! Cineva te va pune la locul tău, încă de la primele ore ale zilei. Numărul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BALANȚĂ

BALANȚĂ: Universul tău este dat peste cap din cauza unei vești pe care o afli din partea unei persoane din anturajul tău.

Fii pregătit pentru ce afli. Numărul norocos al zilei este 8.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 6 decembrie[Sursa foto: PixaBay]

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SCORPION

SCORPION: O mică excursie nu îți strică astăzi și ai nevoie de acest lucru foarte mult. Relaxează-te și uită de grijile din viața ta. Numărul norocos al zilei este 12.

Citeste si: De ce te părăsește, chiar dacă ține la tine, în funcție de zodia lui?

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SĂGETĂTOR

SĂGETĂTOR: În viața ta se întâmplă un eveniment pe care îl așteptai de mult timp. Se poate schimba totul la 180 de grade într-o singură secundă. Numărul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA CAPRICORN

CAPRICORN: Toată lumea știe că relațiile tale fluctuează: ba te cerți cu persoana iubită, ba sunteți cei mai buni prieteni.

Ar fi bine să clarificați lucrurile. Numărul norocos al zilei este 13.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA VĂRSĂTOR

VĂRSĂTOR: Nu te simți în apele tale și ai mare nevoie de o schimbare. Ia o mică pauză, pentru că vei avea parte de multe provocări în următoarea perioadă. Numărul norocos al zilei este 4.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA PEȘTI

PEȘTI: Renunță la niște lucruri dacă nu te simți complet pregătit. Așa vei evita să faci niște greșeli și nu te vei face de râs. Numărul norocos al zilei este 7.

Rămâi pe kfetele.ro pentru a citi și mâine sfatul zilei.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6 - 12 decembrie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, sănătatea și cariera sunt în pericol

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies