Sfatul zilei de astăzi, duminică 6 septembrie 2020. Capricornii pot cunoaște o persoană specială

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi

Citește sfatul zilei de astăzi și vezi ce anunță astrele pentru fiecare zi. Două zodii au parte de o zi perfectă, totul le merge excelent.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 6 septembrie 2020

BERBEC: Stai mai mult cu cei dragi și recuperați lucrurile pe care nu ați apucat să le faceți din cauza că nu ați avut deloc timp. Ai nevoie de momente de calitate cu ei. Numărul norocos al zilei este 6.

TAUR: Ascultă-ți instinctul și ia deciziile așa cum vrei tu, nu așa cum ești sfătuit de către ceilalți.

Până la urmă, tu știi de ce ai nevoie în acest moment. Numărul norocos al zilei este 9.

GEMENI: Primești o șansă unică de la viață și trebuie să profiți din plin de ea. Profită din plin de sfaturile pe care le primești azi, din partea unei persoane mai în vârstă. Numărul norocos al zilei este 12.

Citeste si: Horoscop duminică, 6 septembrie 2020. Nativii zodiei Taur primesc o nouă șansă!

RAC: Încearcă să termini astăzi tot ce nu ai apucat să rezolvi până acum. Urmează câteva zile pline și nu vrei să mai ai niște sarcini în plus. Numărul norocos al zileie este 6.

LEU: O veste din partea persoanei iubite îți poate schimba ziua la 180 de grade. Depinde de tine cum folosești această informație în beneficiul tău. Numărul norocos al zilei este 3.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

FECIOARĂ: Astrele îți surâd astăzi pe toate planurile și te poți bucura de succes dacă știi cum să gestionezi lucrurile, să fii încrezător și inventiv, în același timp. Numărul norocos al zilei este 8.

BALANȚĂ: Ieși din starea ta de confort și încearcă să cunoști oameni noi, să înveți un lucru și să renunți la prejudecățile tale. Numărul norocos al zilei este 5.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 5- 11 septembrie 2020. Dragonul trece prin momente de cumpănă!

SCORPION: Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Tratează-i pe toți azi așa cum ai vrea și tu să fii tratat. Dacă le vei căuta nod în papură, se va întoarce totul împotriva ta. Numărul norocos al zilei este 7.

SĂGETĂTOR: Nu îți crea așteptări prea mari astăzi, pentru că s-ar putea să simți o mare dezamăgire. Fii realist și gândește-te la un plan de rezervă.

Numărul norocos al zilei este 11.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 5 septembrie 2020. Berbecii, curtați de cineva din grupul de prieteni

CAPRICORN: Azi poți cunoaște o persoană pe care o așteptai de mult timp în viața ta. Depinde de tine cum vei construi această relație. Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în sac. Numărul norocos al zilei este 2.

VĂRSĂTOR: Vezi ce așteptări are persoana iubită de la tine și ce ai mai putea îmbunătăți astăzi în relația voastră. O ieșire în aer liber v-ar face foarte bine.

Numărul norocos al zilei este 4.

PEȘTI: Nu te implica în certurile celor din jur, deoarece s-ar putea să pici la mijloc și să nu știi cum să rezolvi această situație. Numărul norocos al zilei este 1.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop zilnic sâmbătă, 5 septembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător nu sunt apreciați pe plan profesional!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies