Sfatul zilei de astăzi, joi 1 octombrie 2020. Norocul bate la ușa Scorpionilor

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 1 octombrie

Citește sfatul zilei de 1 octombrie și vezi cine începe luna cu dreptul. Iată ce trebuie să faci pentru a avea o zi perfectă, pe toate planurile.

Nu uita nici de horoscopul runelor pentru luna octombrie.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 1 octombrie 2020

BERBEC: Ai nevoie să faci o analiză la rece a resurselor de care dispui pentru a vedea ce ai de făcut în continuare. Urmează o perioadă dificilă, în care ai nevoie de tot ajutorul celorlalți. Numărul norocos al zilei este 6.

TAUR: Poți primi o veste uriașă care îți schimbă viața sentimentală, de la prima oră a dimineții. Persoana iubită este hotărâtă să îți facă o mare surpriză. Numărul norocos al zilei este 9.

GEMENI: Fii pregătit pentru niște discuții importante, pe care trebuia să le porți de mai multă vreme. Unii din jurul tău vor face comentarii răutăcioase și se vor juca din plin cu nervii tăi.

Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Ești aproape de prietenii tăi, la bine și la rău. Astăzi ești nevoit să dai un test al prieteniei, care poate face mai puternică o relație sau chiar o poate destrăma. Numărul norocos al zilei este 12.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

LEU: Nu îți mai poți nega sentimentele pe care le ai și vrei să spui acest lucru în gura mare. Vezi dacă și cealaltă persoană simte același lucru. Numărul norocos al zilei este 2.

FECIOARĂ: Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape. Viața este compusă din tot felul de surprize, de toate felurile, iar azi primești o lecție. Numărul norocos al zilei este 7.

BALANȚĂ: Poartă o discuție serioasă cu superiorii în cazul în care îți dorești ceva mai multă libertate la muncă. Nu are cum să știe cineva ce te deranjează. Numărul norocos al zilei este 3.

SCORPION: După multe zile dificile, norocul bate la ușă. Azi poți primi niște bani, din partea unei persoane la care nu te așteptai. Ai grijă ce faci cu ei. Numărul norocos al zilei este 8.

SĂGETĂTOR: Ai nevoie să îți joci cartea așa cum știi mai bine și să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare. Cineva din jur te analizează cu mult interes. Numărul norocos al zilei este 5.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

CAPRICORN: Nu te mai lua după gura lumii și evită discuțiile în contradictoriu. Din cauza nervilor, astăzi poți să închei relații de zeci de ani. Numărul norocos al zilei este 2.

VĂRSĂTOR: Profită de lucrurile pe care le afli astăzi pentru a le întoarce în favoarea ta. Nu călca, însă, pe cadavre. Numărul norocos al zilei este 11.

PEȘTI: Ai dreptul să zâmbești din tot sufletul, iar persoana iubită te ajută să simți lucruri mărețe, așa cum nu s-a mai întâmplat de mult timp.

Numărul norocos al zilei este 9.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 septembrie- 3 octombrie. Trei zodii pot avea probleme de sănătate, iar Berbecii suferă din dragoste

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies