Sfatul zilei de astăzi, joi 12 noiembrie 2020. Vărsătorii ies din zona de confort

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 12 noiembrie 2020

Citește sfatul zilei de 12 noiembrie și vezi cine are parte de o zi de vis. Iată ce trebuie să faci pentru a avea o zi perfectă, pe toate planurile.

BERBEC: Dacă simți că i-ai cam neglijat pe cei dragi în ultima vreme, ar fi bine să le acorzi mai mult timp. Petreceți puțin timp împreună și ascultați-vă. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: În cazul în care lucrurile devin tensionate, încearcă să rămâi calm și să îți păstrezi calmul. Nu va fi o zi prea ușoară pentru voi. Numărul norocos al zilei este 12.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 12 noiembrie 2020

GEMENI: Este nevoie de multă muncă pentru a ajunge unde îți dorești astăzi. Spre finalul zilei, încearcă să te odihnești mai mult, pentru a evita epuizarea. Numărul norocos al zilei este 7.

RAC: Privește partea bună a lucrurilor și încearcă să fii puțin mai optimist. Nu este un capăt de țară dacă ceva nu merge bine astăzi.

Numărul norocos al zilei este 2.

LEU: Crezi că ai dreptate în tot ce spui, dar nu este chiar așa. Cere-le și celorlalți sfatul înainte de a lua niște decizii pripite. Numărul norocos al zilei este 5.

Citeste si: Mihai Voropchievici, predicții pentru anul 2021: „Va fi un an provocator”

FECIOARĂ: Nu tot ce zboară se mănâncă, iar cineva va încerca astăzi să se joace cu nervii tăi.

Vezi cum reacționezi, înainte să iei măsuri. Numărul norocos al zilei este 8.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

BALANȚĂ: Ziua ta debutează cu dreptul și pe tot parcursul zilei poți avea parte de multe provocări. Cineva din grupul tău începe să te placă. Numărul norocos al zilei este 3.

Citeste si: Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui?

Citeste si: Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui?

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 12 noiembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

SCORPION: Azi ai nevoie să îți încarci bateriile, iar acest lucru îți poate face probleme la locul de muncă. Mai bine ia-ți liber. Numărul norocos al zilei este 6. 

SĂGETĂTOR: Ai mare încredere în tine, iar acest lucru îi face pe ceilalți să te aprecieze și mai mult.

Persoana iubită poate veni cu veși bune. Numărul norocos al zilei este 4.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

CAPRICORN: Ți se face dor de o persoană din trecutul tău. Nu te grăbi să o suni, înainte de a fi sigur că este lucrul corect. Numărul norocos al zilei este 7.

VĂRSĂTOR: Ieși din zona de confort și fă lucruri noi, pe care ți le dorești de mult timp. Adrenalina te va face să te simți foarte bine. Numărul norocos al zilei este 11.

PEȘTI: Persoana iubită te poate dezamăgi astăzi. Spre finalul zilei îți poate da o veste pe care nu o vei primi cu bucurie. Numărul norocos al zilei este 16.

 

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum vei evolua în timp, în funcție de zodie?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies