Sfatul zilei de astăzi, joi 17 septembrie 2020. Taurii, surprinși de persoana iubită

Sfatul zilei de 17 septembrie
Sfatul zilei de 17 septembrie 2020

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, pentru ziua de joi. Care este sfatul de care trebuie să ții cont pentru o zi perfectă.

Citește și horoscopul Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13- 19 septembrie 2020.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 17 septembrie 2020

BERBEC: Banii n-aduc fericirea, iar dacă îi vei desconsidera pe ceilalți astăzi din cauza banilor, vei avea parte de o seară complicată. Numărul norocos al zilei este 6.

TAUR: Din iubire se nasc multe idei, iar astăzi persoana iubită te ajută să duci la sfârșit un proiect la care lucrezi de mult timp.

Numărul norocos al zilei este 2.

Citeste si: Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui față în față un Berbec și o Fecioară?

GEMENI: Ziua poate părea banală la începutul zilei și acest lucru te frustrează. De tine depinde modul în care vei influența această situați. Numărul norocos al zilei este 4.

RAC: Ai nevoie de câteva zile libere, după câteva luni complicate din viața ta. Strânge tot ce ai acumulat în această perioadă și bucură-te de această perioadă. Numărul norocos al zilei este 11.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

LEU: Deschide bine ochii și vei vedea realitea cu totul diferit. Cineva din anturajul tău îți va da o veste importantă legată de locul de muncă.

Numărul norocos al zilei este 7.

Sfatul zilei de 17 septembrie
Sfatul zilei de 17 septembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

FECIOARĂ: Încearcă să fii mai tolerant astăzi, chiar dacă cineva din jurul tău îți pune nervii la mare încercare. Cu răbdarea treci marea. Numărul norocos al zilei este 9.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 septembrie 2020. Marte influențează toate zodiile, vizate sunt compatibilitățile în cuplu

BALANȚĂ: Dragoste cu sila nu se face, așa că renunță la ideile pe care ți le-ai făcut pentru zilele care urmează și vorbește serios cu persoana iubită.

Azi e ori albă, ori neagră. Numărul norocos al zilei este 2.

SCORPION: Banii sunt principala ta preocupare de astăzi și reușești să faci bani chiar și din piatră seacă. Ești foarte inventiv, iar cei din jur îți vor cere ajutorul. Numărul norocos al zilei este 8.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Din iubire se nasc multe lucruri, iar dacă ai pe cineva lângă tine care simte același lucru, astăzi poți dărâma și munții. Numărul norocos al zilei este 5.

CAPRICORN: Nu îi mai lăsa pe ceilalți să îți controleze viața, pentru că tu știi exact ce este cel mai bine pentru tine. Ascultă-ți instinctul și urmează-ți drumul. Numărul norocos al zilei este 12.

VĂRSĂTOR: Încearcă să ieși din monotonia în care simți că ai intrat.

Așa îți poți salva și relația, dacă simți că ați intrat într-un impas. Numărul norocos al zilei este 6.

PEȘTI: O veste de la serviciu te poate face să îți schimbi planurile de la o oră la alta. Fii pregătit pentru o zi plină. Numărul norocos al zilei este 3.

Nu uita nici de horoscopul chinezesc săptămânal.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 septembrie 2020. Marte influențează toate zodiile, vizate sunt compatibilitățile în cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies