Sfatul zilei de astăzi, joi 22 octombrie 2020. Scorpionii fac schimbări

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 22 octombrie 2020

Citește sfatul zilei și vezi care sunt zodiile care pot pierde azi totul, din cauza nerăbdării. Iată ce anunță astrele.

BERBEC: Păstrează-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape. Astăzi vei avea ocazia să afli adevărul despre niște persoane din jurul tău. Numărul norocos al zilei este 1.

TAUR: Nu îți face planuri prea mari astăzi, pentru că s-ar putea să fii dezamăgit de modul în care decurg lucrurile. Cineva poate apărea și strica totul. Numărul norocos al zilei este 4.

GEMENI: Nu renunța la visul tău, chiar dacă pare irealizabil.

Ești o persoană determinată și vei avea succes dacă nu fai deloc înapoi. Numărul norocos al zilei este 9.

RAC: Nu te mai uita în trecut și privește cu mai multă speranță către viitor. Dacă ești singur, azi ai ocazia să faci cunoștință cu o persoană specială. Numărul norocos al zilei este 12.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 22 octombrie 2020

LEU: Ești pregătit pentru niște schimbări fundamentale în viața t a.

Ce ar fi să începi cu viața ta personală? Ești mulțumit de relația pe care o ai sau se poate schimba ceva? Numărul norocos al zilei este 1.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 22 octombrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Horoscop 19-25 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii, probleme cu partenerul de viață

FECIOARĂ: Ți se cer niște explicații astăzi, dar nu este acest lucru o problemă pentru tine, deoarece ești un adevărat expert în comunicare. Numărul norocos al zilei este 3.

BALANȚĂ: Ești în centrul atenției și toată lumea pare să te vrea în jur. Bucură-te de acest statut și profită de toate oportunitățile care îți ies în cale. Numărul norocos al zilei este 14.

Sfatul zilei de astăzi. Capricornii își pot schimba viața

SCORPION: Ești hotărât să faci niște schimbări. Mutarea la un alt loc de muncă poate fi o soluție, dar nu în această perioadă. Fii mai precaut în alegerile tale. Numărul norocos al zilei este 6.

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 19 -25 octombrie 2020. Două zodii pierd totul

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Nu renunța la proiectul la care lucrezi de atâta timp. Nu te îneca la mal, chiar acum. Ai ocazia să le arăți tututor cât de bun ești. Numărul norocos al zilei este 8.

CAPRICORN: O întâlnire îți poate schimba astăzi viața pentru totdeauna. E o ocazie unică pentru a arăta de ce ești capabil și pentru a fi recunoscut. Numărul norocos al zilei este 5.

VĂRSĂTOR: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi și evită discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Lasă conflictul să se stingă de la sine. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Vorbește deschis cu persoana iubită de problemele care au apărut în ultima perioadă în cuplul vostru. Vedeți ce greșeli ați făcut și cum puteți repara lucrurile. Numărul norocos al zilei este 2.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 19 -25 octombrie 2020. Două zodii pierd totul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies