Sfatul zilei de astăzi, joi 24 septembrie 2020. Leii fac pace cu trecutul

Sfatul zilei de 24 septembrie
Sfatul zilei de 24 septembrie 2020

Citește sfatul zilei de astăzi pentru fiecare zodie și vezi de ce trebuie să ții cont pentru a avea o zi perfectă, pe toate planurile.

Citește horoscop chinezesc pentru perioada 19 -25 septembrie 2020.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 24 septembrie 2020

 
BERBEC: Trezește-te din visare și profită de șansele pe care le primești astăzi. Ai nevoie de un impuls, iar cineva din jurul tău știe exact ce să îți spună, pentru a te motiva. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Ascultă-ți mai mult inima astăzi și vezi ce îți spune despre persoana de lângă tine. Merită să continuați povestea de dragoste sau e mai bine să o luați pe drumuri diferite? Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Mai bine taci și faci decât să te lauzi cu lucrurile pe care le-ai făcut în ultima vreme. Cineva de la serviciu s-ar putea să îți ceară socoteala.

Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Ai grijă la ceea ce spui astăzi, pentru că în jurul tău se află cineva care abia așteaptă să folosească aceste informații. Numărul norocos al zilei este 3.

LEU: Fă pace cu trecutul tău și deschide-ți inima, deoarece se află cineva în jurul tău cu care ai multe în comun. Dacă vei începe să o vezi și tu, te vei îndrăgosti.

Numărul norocos al zilei este 9.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

FECIOARĂ: Nu deschide niște subiecte sensibile dacă nu ești sigur că ai răspunsul la ele. Adună informații despre ce ai aflat, apoi poți să le faci publice. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Ai mare grijă la ce decizii iei astăzi, pentru că de ele depinde viitorul tău.

De dimineață, poți primi o sumă de bani, vezi ce faci cu ei. Numărul norocos al zilei este 13.

SCORPION: Renunță la schimbările majore prin casă, căci poți atrage energii negative. Relația cu persoana iubită se poate șubrezi din această cauză. Numărul norocos al zilei este 2.

SĂGETĂTOR: Nu mai pleca urechea la tot ce ți se spune de către cei din jurul tău.

Mai multe persoane te mint astăzi, fără pic de remușcare. Numărul norocos al zilei este 5.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

CAPRICORN: Simți nevoia să te reinventezi. Câteva cumpărături te-ar putea face să te simți mai bine și să îți schimbi starea de spirit, să ai mai multă încredere în tine. Numărul norocos al zilei este 7.

VĂRSĂTOR: Cu răbdarea treci mare, așa că nu te mai agita pentru toate lucrurile mărunte din jurul tău. Totul se va rezolva, la timpul potrivit. Numărul norocos al zilei este 4.

PEȘTI: Vrei să fie totul așa cum îți dorești tu, însă știi bine că nu ai dreptate și că trebuie să ții cont și de părerea celuilalt. Nu face greșeli pe care le vei regreta curând. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și care sunt cele 4 zodii norocoase în luna septembrie.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop rune 21 - 27 septembrie. Nativii Taur își văd visul cu ochii, Leii schimbă tactica

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies