Sfatul zilei de astăzi, joi 3 septembrie 2020. Racii își fac planuri cu persoana iubită

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi, 3 septembrie 2020

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, pentru a treia zi a lunii septembrie. Citește sfatul zilei și vezi care este numărul norocos al zilei.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 3 septembrie

BERBEC: Încearcă să fii mai diplomat astăzi, mai ales dacă te afli într-o situație care necesită să lucrezi cu „mănuși”. Cineva îți paote cere ajutorul. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Fii mai detașat în ceea ce privește veștile care circulă astăzi despre tine. Nu îți face griji. Cine are urechi să audă adevărul își va da seama cine ești.

Numărul norocos al zilei este 10.

GEMENI: Nu te mai crampona de lucrurile din trecut și ai mai mult curaj să privești spre viitor. O să vezi că nu e totul așa negru cum și se părea de dimineață. Numărul norocos al zilei este 2.

RAC: Petrece mai mult timp alături de persoana iubită și vezi dacă vă puteți face planuri pe o perioadă lungă de timp sau nu se poate mai mult de atât.

Numărul norocos al zilei este 7.

LEU: Renunță la orgoliu și caută împăcare cu persoanele cu care ai avut conflicte în ultimele luni. Printre ele se află și o persoană care merită atenția ta. Numărul norocos al zilei este 12.

FECIOARĂ: Ascultă-ți instinctul astăzi și ia cele mai bune decizii pentru tine, pentru că doar tu știi de ce ai nevoie, dar și de cine.

Numărul norocos al zilei este 8.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 3 sptembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

BALANȚĂ: Ai nevoie de ajutorul unui coleg astăzi, așa că nu te teme să ceri un sfat pentru a-ți termina proiectul la timp și pentru a-l preda șefilor. Numărul norocos al zilei este 1.

SCORPION: O veste venită din partea persoanei iubite îți poate strica ziua încă de la prima oră a dimineții. Inspiră adânc și vezi ce are de gând. Numărul norocos al zilei este 5.

Citeste si: Horoscopul bărbaților loiali. Ce zodii pot avea căsnicii trainice?

SĂGETĂTOR: Ai nevoie de mai multă odihnă și să petreci puțin timp cu persoanele pe care le-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Numărul norocos al zilei este 7.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

CAPRICORN: Cineva din anturajul tău îți atrage atenția și îți dai seama că aveți mai multe lucruri în comun decât ai fi crezut. Poți trece de la ipostaza de prieteni la iubiți în numai o clipă. Numărul norocos al zilei este 13.

Citeste si: Horoscop rune septembrie 2020. Luna războiului, pentru două zodii

VĂRSĂTOR: Dacă ai de gând să faci o investiție importantă astăzi, ar fi bine să ceri sfatul unei persoane care are experiență, pentru a nu da greș.

Numărul norocos al zilei este 9.

PEȘTI: Ești într-o formă excelentă și e bine să profiți din plin de această stare de bine, să îți pui la punct planurile de viitor pe care le ai. Numărul norocos al zilei este 6.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies