Sfatul zilei de astăzi, luni 21 septembrie 2020. Gemenii sunt depășiți de situație

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 21 septembrie

Este o zi a marilor schimbări. Iată cu ce sfaturi vin astrele pentru prima zi a săptămânii. Dacă vei ține cont de ele, vei începe săptămâna cu dreptul.

Citește și horoscop chinezesc pentru perioada 19 -25 septembrie 2020.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 21 septembrie 2020

BERBEC: Nu mai căuta probleme acolo unde chiar nu sunt. Îți faci mai mult rău decât bine dacă scoți la iveală niște lucruri. Numărul norocos al zilei este 1

TAUR: Ești nevoit să recunoști niște greșeli pe care le-ai făcut în ultima perioadă și acest lucru nu îți convine deloc.

De tine depinde cum îți schimbi ziua. Numărul norocos al zilei este 3.

GEMENI: Pauzele mici și dese, cheia marilor succese. Astăzi nu te simți în cea mai bună formă și ai nevoie să faci o pauză pentru a nu strica totul. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Ai mai multe întrebări la care dorești un răspuns clar și concis. De aceste răspunsuri depinde ce vei face în perioada următoare.

Numărul norocos al zilei este 4.

LEU: Nu îi mai considera pe cei din jurul tău inamicii tăi. Nu toți îți vor răul, iar printre ei se află oameni care se gândesc mereu la binele tău. Numărul norocos al zilei este 7.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

FECIOARĂ: Ești într-o adevărată competiție cu tine și cu ceilalți și s-ar putea să calci pe cadavre ca să ajungi unde vrei tu.

Din păcate, unii vor suferi. Numărul norocos al zilei este 5.

BALANȚĂ: Ai nevoie de o discuție serioasă cu cei de la serviciu, în cazul în care simți că nu toată lumea luptă pentru aceleași principii. Numărul norocos al zilei este 2.

SCORPION: Iubirea îți dă energie și schimbă totul, îți modifică starea și te ajută să te simți că poți muta și munții din loc.

Numărul norocos al zilei este 12.

Citeste si: Când are loc prima lună plină din septembrie și la ce oră o vedem?

SĂGETĂTOR: Ascultă-ți instinctul înainte să iei o decizie, cântărește bine ce ai de făcut înainte să pui punctul pe i. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: FOTO| Celebra Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, chipeșul actor Kaan Yıldırım! În ce țară și-au unit destinele cei doi îndrăgostiți și ce ținute superbe au purtat la nuntă - kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citeste si: Cele 4 zodii norocoase în septembrie. Horoscopul pentru prima lună de toamnă aduce vești excelente

CAPRICORN: Nu mai fi negativist astăzi, pentru că gândurile negre te fac să te îndepărtezi complet de cei care îți vor binele. Numărul norocos al zilei este 6.

VĂRSĂTOR: Ai atâtea planuri azi, încât nu știi de care să te apuci mai repede.

Fă repede o listă cu prioritățile și ușile se vor deschide mai ușor. Numărul norocos al zilei este 9.

PEȘTI: O ieșire cu prietenii poate fi exact lucrul de care ai nevoie pentru a avea parte de o săptămână liniștită. Numărul norocos al zilei este 3.

Citește și care sunt cele 4 zodii norocoase în luna septembrie.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 14 - 20 septembrie. Două zodii încep o viață nouă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui față în față un Berbec și o Fecioară?

Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies