Sfatul zilei de astăzi, luni 31 august 2020. Scorpionii au de luat o decizie radicală

Sfatul zilei de astazi
Sfatul zilei, horoscop

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, în ultima zi a lunii august. Citește sfatul zilei și vezi care este numărul norocos al zilei.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 31 august

 
BERBEC: Astăzi poți cunoaște o persoană specială, așa că fii pregătit să îți deschizi sufletul, pentru că vei avea parte de o mare surpriză. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Nu îi mai lăsa pe ceilalți să se implice în planurile tale și să îți strice ordinea pe care tu singur ți-ai creat-o în timp.

La muncă pot apărea niște discuții. Numărul norocos al zilei este 1.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie 2020. Două zodii, cu destinul în derivă

GEMENI: Simți că totul este la locul potrivit, așa că tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri azi de ceea ce ai realizat în ultimele luni.

Relația cu persoana iubită înflorește. Numărul norocos al zilei este 6.

RAC: O ceartă poate apărea la orizont și trebuie să fii pregătit să iei măsurile necesare pentru a împiedica un scandal de proporții. Numărul norocos al zilei este 9.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 29 august- 4 septembrie 2020. Tigrii și Bivolii, săptămână dificilă la serviciu

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

LEU: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, pentru că s-ar putea să pierzi niște oportunități unice, pe care le vei regreta foarte mult. Numărul norocos al zilei este 4.

FECIOARĂ: Culege roadele muncii tale și nu ezita să îți ceri drepturile dacă simți că meriți mai mult pentru toate eforturile depuse. Ai nevoie de aprecierea tuturor. Numărul norocos al zilei este 7.

BALANȚĂ: Diplomația de care dai dovadă astăzi te scapă de dat niște explicații unei persoane din anturajul tău. Poți primi niște bani din partea unei rude. Numărul norocos al zilei este 12.

SCORPION: Ai de luat o decizie importantă la serviciu. Poate fi vorba despre o mărire de salariu sau despre o avansare, depinde de cum te vei descurca în timpul discuțiilor cu șefii.

Numărul norocos al zilei este 8.

Sfatul zilei de 31 august
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Astăzi îți intră în cont o sumă mare de bani, așa că ar fi bine să te gândești cum îi investești pentru a avea un final de an glorios. Numărul norocos al zilei este 4.

CAPRICORN: Stresul cu care te confrunți astăzi îți poate veni de hac. Niște zile libere ți-ar prinde tare bine pentru a te deconecta de toți și de toate.

Numărul norocos al zilei este 2.

VĂRSĂTOR: Renunță la toate lucrurile care te stresează în această perioadă și încearcă să găsești un hobby care să te relaxeze și care să îți permită să cunoști oameni interesanți. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Nu îi mai lăsa pe ceilalți să decidă pentru tine și ia taurul de coarne dacă observi că sunt persoane care cred că te cunosc mai bine decât o faci tu. Numărul norocos al zilei este 13.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop chinezesc săptămânal 29 august - 4 septembrie 2020. Tigrii și Bivolii, săptămână dificilă la serviciu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies