Sfatul zilei de astăzi, luni 7 septembrie 2020. Berbecii, sfătuiți să fie atenți la cheltuieli

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi, 7 septembrie

Iată ce anunță astrele pentru luni, 7 septembrie. Citește sfatul zilei de astăzi pentru toate zodiile și vezi ce trebuie să faci pentru a avea o zi perfectă.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 7 septembrie 2020

Săptămâna începe cu dreptul pentru trei zodii. Vezi aici horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC: Fii mai atent la cheltuielile de astăzi, nu începe să arunci în stânga și în dreapta cu sume mari, pentru că la finalul săptămânii vei regreta amarnic. Numărul norocos al zilei este 5.

TAUR: Ai nevoie de mai multă încredere în tine și în instinctul tău, deoarece tot ce ți-ai propus până acum s-a materializat. Poate un sfat ți-ar fi de ajutor. Numărul norocos al zilei este 7.

GEMENI: Ai nevoie de mai multe informații pentru a lua cea mai bună decizie. Te afli la o răscruce de drumuri și trebuie să știi pe cine te poți baza. Numărul norocos al zilei este 13.

RAC: Nu îl lua pe „Nu” în brațe astăzi, se poate să existe și „poate” și nimeni să nu sufere. Cineva așteaptă cu mare interes răspunsul tău. Numărul norocos al zilei este 8.

LEU: Nu privi în urmă cu regrete. Așa a fost să fie, iar acum trebuie să te axezi pe lucrurile din prezent, pentru a nu da greș. Numărul norocos al zilei este 4.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 7- 13 septembrie 2020. Taurii pot câștiga la Loto

FECIOARĂ: Ai mai multă grijă la starea ta de sănătate și vezi dacă nu cumva corpul tău îți transmite că ceva nu funcționează cum trebuie.

O programare la medic te va ajuta să afli ce se întâmplă. Numărul norocos al zilei este 12.

BALANȚĂ: Lucrezi la un proiect contracronometru și ești decis să te autodepășești și să faci spectacol cu tot ce ai învățat până acum. Astrele îți sunt alături. Numărul norocos al zilei este 5.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 5- 11 septembrie 2020. Dragonul trece prin momente de cumpănă!

SCORPION: Evită discuțiile în contradictoriu, mai ales cu persoanele care sunt mai în vârstă decât tine. Experiența lor te va face să regreți ce ai zis. Numărul norocos al zilei este 6.

SĂGETĂTOR: Nu lua decizii importante astăzi, înainte de a te consulta cu persoana iubită. Vei avedea că lucrurile la care te gândești au și o altă rezolvare, mai simplă. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 septembrie 2020. Probleme de sănătate și cariera în impas pentru două zodii

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 septembrie 2020. Probleme de sănătate și cariera în impas pentru două zodii

CAPRICORN: Fă lumină în viața ta și renunță la lucrurile care te fac nefericit, fie că este vorba despre carieră sau despre viața ta personală. Ai nevoie de aceste schimbări. Numărul norocos al zilei este 9.

VĂRSĂTOR: Nimic nu se compară cu această zi în care ești, în sfârșit, apreciat pentru eforturile tale. Ziua decurge perfect, fără situații stânjenitoare. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Poți să intri în gura șefilor din cauza unor zvonuri care circulă pe la birou. Discută deschis cu toată lumea și vezi de unde au plecat informațiile eronate. Numărul norocos al zilei este 13.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 septembrie 2020. Dragonul trece prin momente de cumpănă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 septembrie 2020. Probleme de sănătate și cariera în impas pentru două zodii

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies