Sfatul zilei de astăzi, luni 9 noiembrie 2020. Capricornii primesc vești proaste

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 9 noiembrie

Iată ce anunță astrele pentru prima zi a săptămânii și care este sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC: Încearcă să fii mai atent la ceea ce ți se spune, căci s-ar putea să faci niște greșeli pentru care vei fi taxat. Nu e loc de omisiuni. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Persoana iubită are nevoie de tine astăzi, cu tot ce poți. Trebuie să fii responsabil și să nu o dezamăgești, sub nicio formă. Numărul norocos al zilei este 9.

GEMENI: Ai nevoie să te prefaci puțin astăzi, pentru a le arăta tuturor că ești în cea mai bună formă. Nu va fi greu să le dai impresia asta. Numărul norocos al zilei este 1.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 9 noiembrie 2020

RAC: Ești presat să iei o decizie astăzi, ori e albă, ori e neagră. Nu este loc de alte lămuriri, trebuie să fii sigur pe tine.

Numărul norocos al zilei este 3.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 7-13 noiembrie 2020. Săptămână de foc pentru nativii Bou

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

LEU: Nu face niște declarații astăzi, dacă nu ești 100% sigur. Se bazează multe persoane pe tine și nu trebuie să nu le trădezi încrederea.

Numărul norocos al zilei este 8.

FECIOARĂ: Nu îți irosi banii pe lucruri nefolositoare, mai bine strânge-i și așteaptă o ofertă bună pentru vacanță, în următoarea perioadă. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Ai multe lucruri de făcut astăzi, dar timp prea puțin. Poate că ar trebui să ceri cuiva ajutorul, pentru a ieși din impas. Numărul norocos al zilei este 5.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8- 14 noiembrie 2020. Furtuni amoroase pentru trei zodii, afecțiuni ascunse ies la iveală

SCORPION: Îți place să deții controlul și nu ești foarte încântat de faptul că cineva din jurul tău este mai bine văzut ca tine. Numărul norocos al zilei este 7.

SĂGETĂTOR: Nu toate sfaturile care ți se dau astăzi sunt bune pentru tine. Cerne cuvintele și vezi ce poți alege.

Numărul norocos al zilei este 13.

CAPRICORN: Primești multe vești astăzi și nu toate sunt fericite. Pregătește-te pentru o zi complicată, pe toate planurile. Numărul norocos al zilei este 8.

VĂRSĂTOR: Vrei să faci dreptate și te implici prea mult în discuțiile celorlalți și nu vei fi prea bine văzut. Retrage-te în banca ta. Numărul norocos al zilei este 2.

PEȘTI: Primești o invitație de nerefuzat.

Ai grijă ce spui acolo, căci sunt persoane care vor să te descoasă. Numărul norocos al zilei este 1.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 noiembrie 2020. Furtuni amoroase pentru trei zodii, afecțiuni ascunse ies la iveală

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies