Sfatul zilei de astăzi, marți 13 octombrie 2020. Capricornii, puși la zid

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 13 octombrie

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte și vezi cine va avea o zi de vis!

BERBEC: Fii mai bun cu ceilalți, dacă îți dorești să fii tratat la fel. Nu răspunde răutăcios, căci cineva ți-ar putea da un o lecție importantă azi. Numărul norocos al zilei este 7.

TAUR: Spune ce simți, oricât de greu ar fi. Fii sincer, cu orice risc și te vei simți mult mai bine. Ai nevoie să spui lucrulor pe nume. Numărul norocos al zilei este 1.

GEMENI: Ai nevoie de un sfat din partea unei persoane cu experiență. Te ajută să iei o decizie foarte importantă în legătură cu viața ta personală. Numărul norocos al zilei este 8.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 13 octombrie2020

RAC: Ai un mare talent de a întoarce orice situație în favoarea ta. Știi exact cum să manevrezi lucrurile pentru a câștiga azi, în orice domeniu.

Numărul norocos al zilei este 2.

LEU: Nu aștepta ca minunile să se producă de la sine, lucrurile bune nu se întâmplă într-o singură zi. Ai mai multă încredere în forțele proprii. Numărul norocos al zilei este 5.

FECIOARĂ: Ești pus în fața unei decizii de care depinde fie viața ta personală, fie locul de muncă. Cineva așteaptă un răspuns din partea ta. Numărul norocos al zilei este 9.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

BALANȚĂ: Nu mai face comparații cu ceilalți, căci s-ar putea ca cineva să îți dea o lecție pe care să nu o uiți niciodată. Lauda de sine nu miroase-a bine. Numărul norocos al zilei este 2.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 13 octombrie[Sursa foto: PixaBay]

SCORPION: Munca ta dă roade și ai parte de multe surprize la locul de muncă.

Cine trebuie să vadă eforturile tale le va vedea, nu îți face griji. Numărul norocos al zilei este 4.

SĂGETĂTOR: Ai făcut un mare sacrificiu în trecut, iar acum a venit momentul ca cineva să te răsplătească dnn plin pentru toate aceste lucruri. Numărul norocos al zilei este 12.

CAPRICORN: Nu mai specula niște lucruri azi, căci până la finalul zilei riști să fii pus la zid de cine nu te aștepți deloc.

Numărul norocos al zilei este 1.

VĂRSĂTOR: Ești un norocos, ai parte de o prietenie adevărată, care te împlinește sufletește. Nu mulți au parte de această șansă. Numărul norocos al zilei este 5.

PEȘTI: Primești o veste care îți dă lumea peste cap! Pregătește-te sufletește pentru a începe un nou capitol în viața ta, meriți din plin! Numărul norocos al zilei este 11.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop rune 12 - 18 octombrie 2020. Două zodii au succes pe toate planurile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies