Sfatul zilei de astăzi, marți 22 septembrie 2020. Leii o iau pe alt drum

Sfatul zilei de astăzi, marți 22 septembrie 2020.  Leii o iau pe alt drum
Sfatul zilei de astăzi, marți 22 septembrie 2020. Leii o iau pe alt drum

Iată ce anunță astrele pentru ziua de marți, 22 septembrie. Citește sfatul zilei pentru zodia ta și vezi de ce trebuie să te ferești pentru o zi perfectă.

Citește și horoscop chinezesc pentru perioada 19 -25 septembrie 2020.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 22 septembrie 2020

BERBEC: Lasă orgoliul departe și deschide subiectele neplăcute care te deranjează, pentru a le lămuri cât mai repede. Nu mai lăsa să treacă nimic de la sine. Numărul norocos al zilei este 12.

TAUR: Petrece mai mult timp cu cei dragi ție, ai nevoie de sfaturile lor și de momente fericite alături de ei.

Profită din plin de faptul că îți sunt aproape. Numărul norocos al zilei este 6.

GEMENI: Încearcă să mai lași de la tine, căci nu totul se poate face fix în momentn dorit de tine. Fii mai maleabil dacă nu vrei să intri în conflicte. Numărul norocos al zilei este 2.

Citeste si: Ce înseamnă, de fapt, echinocțiul de toamnă. Ce se întâmplă pe 22 septembrie 2020. Toate zodiile sunt afectate

RAC: Ești pe punctul de a primi o sumă mare de bani din partea unei persoane apropiate sau de la serviciu. Fă-ți planuri inteligente cu ce primești. Numărul norocos al zilei este 5.

LEU: E timpul să o iei pe un alt drum, chiar dacă acest lucru nu te face să te simți prea bine. Ai curaj să te lupți cu toți pentru fericirea ta. Numărul norocos al zilei este 9.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 19 -25 septembrie 2020. Nativii Șarpe, dați peste cap din cauza unui secret

FECIOARĂ: Rupe lanțul tăcerii și dovedește că ești capabil să rezolvi o problemă pe care cei din jurul tău nu te credeai capabil să o duci la final. Numărul norocos al zilei este 13.

BALANȚĂ: Ai impresia că se va întâmpla ceva rău în viața ta. Liniștea apăsătoare te face să te gândești la persoanele care sunt în jurul tău, una dintre ele nu îți vrea binele. Numărul norocos al zilei este 3.

SCORPION: Nimic nu se compară cu o zi liniștită, fără nicio grijă. Fii mai atent, însă, dacă nu cumva mai ai ceva de făcut și ai uitat complet.

Numărul norocos al zilei este 9.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi, marti 25 august 2020[Sursa foto: PixaBay]

SĂGETĂTOR: Pleci la drum cu strângere de inimă. Nu te panica, vei găsi răspunsul potrivit la finalul drumului și îți vei da seama că ai exagerat. Numărul norocos al zilei este 7.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

CAPRICORN: Și tăcerea este un răspuns. Îți dai seama astăzi dacă merită sau nu să continui un proiect în care ești implicat de ani de zile. Numărul norocos al zilei este 2.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

VĂRSĂTOR: Nu îți mai căuta fericirea în cele mai nepotrivite locuri.

Va veni ea la tine, atunci când va fi momentul potrivit. Numărul norocos al zilei este 3.

PEȘTI: Cele mai dure lecții vin chiar din partea dușmanilor. Din fericire, ești foarte puternic și știi să gestionezi aceste situații. Numărul norocos al zilei este 8.

Citește și care sunt cele 4 zodii norocoase în luna septembrie.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop rune 21 - 27 septembrie. Nativii Taur își văd visul cu ochii, Leii schimbă tactica

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies