Sfatul zilei de astăzi, marți 3 noiembrie 2020. Leii revăd o persoană din trecut

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 3 noiembrie 2020

Citește sfatul zilei pentru fiecare zodie. Cine are parte de o mare surpriză din partea persoanei iubite.

BERBEC: Fă pace cu trecutul tău. Ai nevoie de acest lucru, înainte de a începe o nouă relație. Nu te arunca azi cu sufletul înainte, pentru că s-ar putea să faci pe cineva să suferi. Numărul norocos al zilei este 12.

TAUR: Nu te mai lăsa influențat de părerile celor din jurul tău, pentru că s-ar putea să faci o greșeală colosală, pe care o vei regreta cumplit.

Ascultă-ți instinctul. Numărul norocos al zilei este 2.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 3 noiembrie 2020

GEMENI: Ziua de astăzi poate veni cu o mare surpriză de la locul de muncă. Fie că este vorba despre o promovare sau despre o mărire de salariu, lucrurile sună bine pentru tine. Numărul norocos al zilei este 7.

Citeste si: Are planuri serioase cu tine? Zodia lui îți spune totul!

RAC: Nu îți mai vezi capul de treburi. Poate că ar fi bine să ceri ajutorul cuiva, să nu cumva să faci niște greșeli, din grabă. Numărul norocos al zilei este 4.

LEU: Te revezi cu o persoană specială din trecutul tău și te face să te întrebi dacă nu cumva mai aveți o șansă împreună. Ai fluturi în stomac toată ziua. Numărul norocos al zilei este 3.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

FECIOARĂ: Azi întâlnești niște persoane care sunt extrem de importante pentru viitorul tău. Ești hotărât să îți arăți toate calitățile și să faci o figură bună. Numărul norocos al zilei este 9.

BALANȚĂ: Nu mai amâna niște răspunsuri pe care le ai de dat de mai multe zile. Ori e albă, ori e neagră, persoanele din jurul tău merită să afle adevărul de la tine.

Numărul norocos al zilei este 6.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 3 noiembrie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop rune pentru luna noiembrie 2020. Trei zodii au parte de schimbări majore

SCORPION: O ieșire cu persoana iubită îți schimbă complet starea de spirit. Astăzi pot ieși la iveală niște secrete, care să vă facă relația mai puternică. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Astăzi poți primi niște bani pe care i-ai împrumutat cuiva. Nu te grăbi să îi cheltuiesști și pune-i deoparte, pentru că zilele următoare s-ar putea să ai nevoie de ei. Numărul norocos al zilei este 5.

CAPRICORN: Nu îl mai pune pe NU în față și ia în considerare toate posibilitățile care îți ies în cale. Numărul norocos al zilei este 13.

VĂRSĂTOR: Cei din jurul tău reușesc să îți schimbe starea de spirit doar cu ajutorul unor cuvinte sau cu niște gesturi mărunte.

Numărul norocos al zilei este 2.

PEȘTI: Ascultă-ți inima înainte de a lua niște decizii. Discută despre problemele care te deranjează azi. Numărul norocos al zilei este 4.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 noiembrie 2020. Trădări și tensiuni pentru 3 zodii, Kiron retrograd face ravagii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies