Sfatul zilei de astăzi, miercuri 9 decembrie. Peștii dau lovitura

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi

Citește sfatul zilei de 9 decembrie și vezi care sunt zodiile cărora li se face dreptate, după mult timp în care nu le-a fost bine.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 9 decembrie 2020

Sfatul zilei de astăzi, 9 decembrie 2020, vine cu mari surprize pentru două zodii la muncă. Iată care sunt provocările pentru fiecare zodie.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BERBEC

BERBEC: Concentrează-te astăzi pe planul personal și lasă pe locul doi orice altceva. Se întâmplă ceva în viața ta de care nu ești conștient. Numărul norocos al zilei este 4.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA  TAUR

TAUR: Fii sincer și spune lucrurilor pe nume. Nu te ascunde și nu crede că vei fi judecat pentru modul în care gândești, pentru că greșești. Numărul norocos al zilei este 9.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA GEMENI

GEMENI: Nu poți să îi mulțumești pe toți deodată. Continuă să îi faci fericiți pe cei la care ții și care te fac să te simți bine.

Numărul norocos al zilei este 6.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA RAC

RAC: După luni întregi, soarele începe să răsară și pe strada ta. Bucură-te din plin de deciziile pe care le iau cei din jurul tău, dacă te includ și pe tine. Numărul norocos al zilei este 12.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA LEU

LEU: Gândește-te bine astăzi înainte să iei niște decizii. Mai bine cere-le sfatul și celor din preajma ta, care au mai multă experiență. Numărul norocos al zilei este 1.

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 7-13 decembrie 2020. Trei zodii încep o viață nouă

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA FECIOARĂ

FECIOARĂ: Treci printr-o perioadă în care toate planurile tale încep să se așeze la locul tău. Ai nevoie doar să te relaxezi și să te bucuri de ce ai realizat. Numărul norocos al zilei este 5.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BALANȚĂ

BALANȚĂ: Niște colegi de la locul de muncă îți pot pune bețe în roate și te pot face să pici prost în fața șefilor.

Ia atitudine. Numărul norocos al zilei este 3.

Citeste si: Horoscop bani Ianuarie 2021: Ce zodie va avea bani cu carul și ce zodie va pierde tot?

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SCORPION

SCORPION: Nu îți mai amâna drumurile pentru a cumpăra diferite lucruri. Azi poți găsi niște oferte de nerefuzat și poți să îți iei niște lucruri la care visezi de mult timp.

Numărul norocos al zilei este 11.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA  SĂGETĂTOR

SĂGETĂTOR: Schimbă-ți modul de a gândi și privește lucrurile și din alt unghi, vei vedea o altă față a celor din jurul tău.

Numărul norocos al zilei este 5.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA CAPRICORN

CAPRICORN: Vorbește cu cei din preajma ta despre problemele pe care le ai. Nu mai fi erou în niște momente în care trebuie să fii sincer. Numărul norocos al zilei este 7.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA VĂRSĂTOR

VĂRSĂTOR: Urmează sfaturile celor din jurul tău și nu risca din punct de vedere financiar. Riști să pierzi totul din cauza curiozității. Numărul norocos al zilei este 8.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA PEȘTI

PEȘTI: Este o zi perfectă pentru tine. În sfârșit, cineva îți face dreptate și îți arată cât de special ești. Numărul norocos al zilei este 4.

Rămâi pe kfetele.ro pentru a descoperi în fiecare zi sfatul zilei, dar și alte articole interesante din domeniile horoscop, vedete sau lifestyle.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop 9 decembrie 2020. Află ce zodie are mari probleme de comunicare și îşi dezamăgeşte şefii!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies