Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 17 octombrie 2020. Racii visează cu ochii deschiși

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei de sâmbătă și vezi cine va avea parte de o surpriză la final de săptămână.

BERBEC: Nu intra în panică în cazul în care simți că ți se îneacă azi corăbiile. Ai nevoie să fii mai optimist și să găsești lucrurile bune în tot ce se întâmplă. Numărul norocos al zilei este 1.

TAUR: Drumul pe care pășești azi s-ar putea să fie pavat cu intenții rele. Vezi cine îți poartă sâmbetele și îți dorește răul astăzi, pentru a putea să îl eviți.

Numărul norocos al zilei este 8.

GEMENI: Nu ai cum să controlezi totul din jurul tău, chiar dacă îți dorești foarte mult. Lasă lucrurile să meargă pe drumul lor firesc și bucură-te de tot. Numărul norocos al zilei este 4.

RAC: Ești mai secretos astăzi și este de la sine înțeles că nu vrei ca toată lumea să îți afle planurile. Visezi cu ochii deschiși la o nouă poveste de dragoste care se poate concretiza azi.

Numărul norocos al zilei este 9.

Citeste si: Horoscopul infidelilor! Ei sunt bărbații care își înșală partenerele fără mustrări de conștiință

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 17 octombrie2020

LEU: Ai la tine soluții pentru problemele tuturor, mai puțin pentru ale tale. Poate ar fi cazul să te relaxezi mai mult și să lași lucrurile să se rezolve de la sine.

Numărul norocos al zilei este 2.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 17 octombrie[Sursa foto: PixaBay]

FECIOARĂ: Nu îți face planuri pe care nu ești sigur că le poți duce la bun sfârșit. S-ar putea să dezamăgești pe cineva în cazul în care nu reușești. Numărul norocos al zilei este 5.

BALANȚĂ: O persoană dragă te ajută azi să iei o decizie importantă care nu îți dă pace de ceva vreme. Ai ocazia să analizezi lucrurile și să descoperi răspunsul la întrebările tale. Numărul norocos al zilei este 7.

SCORPION: Ești determinat și acest lucru este admirat de către cei din jurul tău. Spre finalul zilei, poți primi un ajutor important din partea persoanei iubite.

Numărul norocos al zilei este 12.

Citeste si: Care sunt zodiile care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: A venit momentul ca cineva căruia i-ai oferit ceva să își plătească datoria, într-un fel sau altul. Finalul zilei te găsește extrem de fecirit. Numărul norocos al zilei este 3.

CAPRICORN: Nu pune întrebări dacă nici tu nu ești pregătit să dai niște răspunsuri incomode. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Numărul norocos al zilei este 2.

VĂRSĂTOR: Fii corect cu persoana iubită, mai ales dacă simți că i-ai greșit în ultima vreme.

Vezi ce se mai poate repara și nu uita să îți ceri scuze. Numărul norocos al zilei este 5.

PEȘTI: Nimeni nu se îndoiește de calitățile tale umane, așa că nici tu nu ar trebui să o faci. Ai mai multă încredere în forțele proprii. Numărul norocos al zilei este 6.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop săptămânal 12 - 18 octombrie 2020. Două zodii, în tensiuni cu partenerul de cuplu

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies