Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 decembrie 2020. Peștii se îndrăgostesc

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 19 decembrie 2020

Citește mai jos sfatul zilei pentru fiecare zodie și vezi care sunt provocările zilei de sâmbătă, dar și cum va fi seara pentru toți nativii.


Sfatul zilei fiecare zodie, astăzi 19 decembrie 2020

Nu uita să zâmbești, chiar dacă nu toate lucrurile merg bin e în viața ta. Citește sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BERBEC

 
BERBEC: Primești o veste la prima oră care îți schimbă planurile la 180 de grade. Din fericire, te poți adapta oricărei situații.

Numărul norocos al zilei este 8.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA TAUR

TAUR: Fii atent la ce spui astăzi, deoarece s-ar putea să scoți la iveală niște lucruri pe care ai încercat mult timp să le ții ascunse. Numărul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA GEMENI

GEMENI: Nu merită să suferi pentru cineva care nu merită atenția ta.

Ai încredere în tine și rupe orice legătură, chiar dacă pare dureros. Numărul norocos al zilei este 4.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA RAC

RAC: Ascultă-ți inima și nu te cufunda într-un râu de melancolie. Finalul anului trebuie să te găsească fericit și cu zâmbetul pe buze. Numărul norocos al zilei este 9.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: PixaBay]

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA LEU

LEU: Ești ocupat până peste cap în acest weekend și pornești de la prima oră, cu mult entuziasm. Dozează-ți eficient energia. Numărul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA FECIOARĂ

FECIOARĂ: Ești gelos pe niște persoane care nu merită și acest lucru te face să îți arăți astăzi slăbiciunile, așa cum nu voiai.

Numărul norocos al zilei este 6.

Citeste si: Zodiile care se îmbogățesc până la finalul anului 2020

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA BALANȚĂ

BALANȚĂ: Depinde doar de tine cum va fi această zi. Ești nevoit să iei niște decizii importante pentru tine și pentru cei dragi. Numărul norocos al zilei este 8.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SCORPION

SCORPION: Demonstrezi că ești o persoană care nu poate fi cumpărată, iar acest lucru îi frustrează pe unii din jurul tău. Numărul norocos al zilei este 12.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA SĂGETĂTOR

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 14- 20 decembrie 2020. Scorpionii au parte de schimbări

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Mai lasă și tu de la tine, nu mai sta să ai așteptări uriașe de la cei din jur, nimeni nu este perfect. Numărul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA CAPRICORN

CAPRICORN: A venit momentul să te dedici mai mult celor dragi și să petreceți momente de calitate, cu amintiri de neuitat. Numărul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA VĂRSĂTOR

VĂRSĂTOR: Îți faci griji că nu ai bani suficienți pentru a încheia anul așa cum îți dorești, dar poți primi o sumă de bani de la cineva din jurul tău. Numărul norocos al zilei este 7.

SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA PEȘTI

PEȘTI: Cineva începe să îți facă astăzi curte și te simți special, așa cum nu te-ai mai simțit de mult timp. Fiorii dragostei încep să te cuprindă. Numărul norocos al zilei este 5.

Rămâi pe kfetele.ro, pentru a citi și mâine sfatul zilei și pentru a vedea care sunt cele mai mari provocări ale fiecărei zodii.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop 19 decembrie 2020! Află ce zodie primește vești minunate!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies