Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 19 septembrie

Citește sfatul zilei și vezi de ce trebuie să te ferești astăzi, pentru a avea o zi perfectă. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.

Citește și horoscopul Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13- 19 septembrie 2020.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 18 septembrie 2020

BERBEC: A venit timpul să te detașezi de trecut și să îți deschizi inima pentru o persoană care ți-a atras atenția în ultimele luni. S-ar putea să fie sufletul tău pereche. Numărul norocos al zilei este 6.

TAUR: Las-o mai moale atunci când vine vorba de muncă și măcar astăzi acordă-le câteva ore celor dragi ție. O ieșire împreună vă ajută să petreceți timp de calitate. Numărul norocos al zilei este 3.

GEMENI: Învață să te bucuri de lucrurile mici pe care ți le oferă cineva astăzi. Dacă vei fi superficial, s-ar putea să o dezamăgești cumplit pe acea persoană și să rupă legătura cu tine.

Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Ai parte de o revedere care îți va aduce multă bucurie în viața ta. Ziua va trece pe nevăzute depănând amintiri și aflând lucruri noi unul despre celălalt. Numărul norocos al zilei este 4.

LEU: Intervin o serie de schimbări în modul în care rezolvi anumite probleme care intervin în casă. Cu ajutorul partenerului de viață, puneți țara la cale și obțineți rezultatele dorite.

Numărul norocos al zilei este 9.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 19 -25 septembrie 2020. Nativii Șarpe, dați peste cap din cauza unui secret

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

FECIOARĂ: Fii mai atent la nevoile partenerului și nu te mai gândi numai la tine. Discutați clar despre lucrurile pe care trebuie să le rezolvați în relație, pentru a evita o zi complicată.

Numărul norocos al zilei este 5.

BALANȚĂ: Pune piciorul în praj și spune tot ce te deranjează astăzi, fie că este vorba despre o persoană din familie sau despre cineva pe care abia l-ai cunoscut. Azi e cazul să renunți la diplomația care te caracterizează. Numărul norocos al zilei este 4.

Citeste si: Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui față în față un Berbec și o Fecioară?

SCORPION: O singură persoană îți poate schimba planurile la 180 de grade astăzi, cu o veste pe care ți-o dă la prima oră a zilei. De tine depinde modul în care reacționezi și cum întorci lucrurile în favoarea ta. Numărul norocos al zilei este 7.

SĂGETĂTOR: Mare atenție la tonul pe care îl ai astăzi. Unele cuvinte pot răni la fel de mult ca și niște fapte.

Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Zodiac Chinezesc pentru luna septembrie. Start dificil de toamnă pentru aceste zodii

CAPRICORN: Nu te simți în apele tale și ai vrea să petreci întreaga zi departe de toată lumea. Cineva ar putea să te scoată din această stare și să plănuiți o zi minunată împreună. Numărul norocos al zilei este 8.

VĂRSĂTOR: Cineva din grupul tău organizează o ieșire și îți oferă prilejul perfect pentru a cunoaște oameni noi și să îți creezi relații noi. Numărul norocos al zilei este 15.

PEȘTI: Te joci prea mult cu opțiunile de care dispui și poți pierde totul, într-o singură clipă. Ai grijă la alternativele pe care le ai. Numărul norocos al zilei este 9.

Iată ce anunță și runele pentru această săptămână.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies