Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 24 octombrie 2020. Săgetătorii fac schimbări

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi

Iată cine are parte de un final de săptămână de neuitat. Citește sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC: Nu te mai gândi la ceilalți și gândește-te mai mult la propria ta fericire. Meriți să îți schimbi destinul, chiar de astăzi. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Bifezi un mare succes la serviciu, iar acest lucru te face să ai parte de un weekend de neuitat. Nu uita să împărtășești bucuria și cu ceilalți. Numărul norocos al zilei este 8.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 24 octombrie 2020

GEMENI: Nu te mai ține cu dinții de o situație care nu te mai atrage prea mult. Același sfat este valabil și în cazul unei persoane. Numărul norocos al zilei este 2.

RAC: Schimbă direcția și fii mai optimist. Nu are sens să îți strici tot weekendul din cauza unor gânduri negre. Numărul norocos al zilei este 10.

LEU: Nu ești încântat de condițiile care ți se pun astăzi.

Nu te teme să faci niște alegeri, dacă vrei să îți fie bine. Numărul norocos al zilei este 5.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 24 octombrie 2020[Sursa foto: Unsplash]

FECIOARĂ: Azi cineva îți poate întinde o capcană. Depinde de tine cum gestionezi această situație. Ai noroc de un sfat important, din partea unei persoane dragi.

Numărul norocos al zilei este 7.

BALANȚĂ: Iubirea bate azi la ușa ta. Dacă te simți pregătit pentru o nouă poveste de dragoste, fă alegerea potrivită pentru tine. Numărul norocos al zilei este 1.

SCORPION: Pune-te în pielea celorlalți în cazul în care vrei să deschizi niște subiecte delicate. Nu e cazul să scoți azi la iveală lucruri neplăcute.

Numărul norocos al zilei este 6.

SĂGETĂTOR: Schimbarea vine de la tine și ai mari planuri pentru această zi. Te ocupi de lucrurile pe care le-ai lăsat pe planul al doilea în ultima perioadă. Numărul norocos al zilei este 2.

CAPRICORN: Fă o pauză și relaxează-te puțin. Meriți aceste momente de respiro, mai ales dacă ai muncit din greu în ultimele luni.

Numărul norocos al zilei este 9.

VĂRSĂTOR: Renunță la gândurile negative care par să nu îți dea pace. Totul pare să aibă o rezolvare, dar nu e acum momentul potrivit să te ocupi de ele. Numărul norocos al zilei este 3.

PEȘTI: Muncești din greu pentru a-ți îndeplini un vis, iar astăzi cineva poate face echipă cu tine, pentru a te ajuta. Numărul norocos al zilei este 13.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies