Sfatul zilei de astăzi, vineri 2 octombrie 2020. Taurii se grăbesc

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 2 octombrie

Citește sfatul zilei pentru ziua de 2 octombrie 2020 și vezi care sunt zodiile care pot avea o zi pefectă. De ce trebuie să ții cont.

Nu uita nici de  horoscopul runelor pentru luna octombrie.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 2 octombrie2020

BERBEC: Nu trage concluzii pripite înainte de vreme. S-ar putea să iei niște decizii pe care să le regreți curând. Numărul norocos al zilei este 9.

TAUR: Nu mai grăbi lucrurile, totul trebuie să se rezolve la momentul potrivit.

Dacă vei forța lucrurile, totul se poate destrăma. Numărul norocos al zilei este 4.

GEMENI: Fii foarte atent la cum manipulezi astăzi banii, căci se poate să îi irosești pe lucruri de care nu ai nevoie astăzi. Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Bucură-te de momentele cu cei dragi ție și fii mai consecvent în relațiile de prietenie pe care le ai. Numărul norocos al zilei este 3.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

LEU: Sfatul unui coleg de la serviciu te poate ajuta astăzi să termini mai repede un proiect important și să câștigi și mai mulți bani. Numărul norocos al zilei este 6.

FECIOARĂ: Nu te mai lăsa influențat de către cei care îți aduc astăzi niște critici nefondate.

Numărul norocos al zilei este 8.

BALANȚĂ: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Anumite persoane așteaptă să profite de acest lucru și să îți dea o lecție. Numărul norocos al zilei este 13.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Balanta
Trasaturile negative ale zodiei Balanta[Sursa foto: PixaBay]

SCORPION: Ești sub protecție divină, iar tot ceea ce faci este extrem de ușor de realizat, fie că este vorba despre serviciu sau despre viața personală.

Numărul norocos al zilei este 2.

SĂGETĂTOR: Nu ignora mesajele pe care le primești astăzi. Cineva încearcă să îți dea un pont important. Numărul norocos al zilei este 7.

CAPRICORN: Pauzele mici și dese, cheia marilor succese. Astăzi este cazul să îți tragi puțin sufletul, ai nevoie să te relaxezi puțin. Numărul norocos al zilei este 5.

VĂRSĂTOR: Cineva pe care nu îl cunoști foarte bine îți poate cere ajutorul astăzi.

Nu știi când se va întoarce acest această favoare. Numărul norocos al zilei este 11.

PEȘTI: Apar tot felul de supărări în viața ta. Nu mai pune sufletul, a venit momentul să depășești răutățile cu care te confrunți. Numărul norocos al zilei este 3.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O perioadă tensionată pentru trei zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies