Sfatul zilei de astăzi, vineri 23 octombrie 2020. Racii primesc o veste importantă

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi

Citește sfatul zilei și vezi ce trebuie să faci pentru a avea un final de săptămână perfect, pe toate planurile.

BERBEC: Astăzi primești o nouă șansă și trebuie să le arăți tuturor că te-ai schimbat și că vrei să începi o nouă viață. Arată-le tuturor cât de puternic ești. Numărul norocos al zilei este 1.

TAUR: Îți dorești să faci o schimbare în viața ta. Nu mai amâna momentul. Chiar dacă îți doreai să începi de luni, fiecare clipă e prețioasă. Numărul norocos al zilei este 6.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 23 octombrie 2020

GEMENI: Ești prea curios astăzi, iar acest lucru s-ar putea să îi deranjeze pe ceilalți. Uneori e mai bine să nu intri cu bocancii în viața oamenilor și să îți vezi de treaba ta. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Primești o veste mare astăzi, din partea unei persoane dragi. Spune tot ce simți și tu și nu lăsa lucrurile în aer, astăzi este ori albă, ori neagră.

Numărul norocos al zilei este 3.

LEU: A venit momentul să iei o decizie importantă în viața ta, gândește-te bine pe ce drum vei lua, pentru a nu regreta amarnic atunci când vei ajunge la jumătate. Numărul norocos al zilei este 5.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

FECIOARĂ: Spune franc tot ce te deranjează și nu mai lăsa lucrurile nerezolvate.

Se vor strânge prea multe în viața ta și vei răbufni, în curând. Numărul norocos al zilei este 13.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de astazi[Sursa foto: Unsplash]

BALANȚĂ: Ai neglijat anumite lucruri din viața ta, iar acum a venit momentul să te ocupi și de ele. Dacă ești singur, cineva special poate să îți atragă atenția. Numărul norocos al zilei este 4.

SCORPION: Nu te mai gândi la ce spune lumea și ascultă-ți instinctul.

Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie și de cine ai nevoie în viața ta. Numărul norocos al zilei este 7.

SĂGETĂTOR: Spre finalul zilei, o discuție cu o persoană dragă îți poate da lumea peste cap. Depinde de tine să folosești informațiile primite în beneficiul tău. Numărul norocos al zilei este 3.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

CAPRICORN: A venit momentul să te relaxezi puțin, după o perioadă în care ai muncit mult. Respiră puțin și lasă grijile deoparte. ai nevoie de câteva zile liniștite. Numărul norocos al zilei este 9.

VĂRSĂTOR: Nu lăsa trecutul să îți stea în cale. Nu mai compara oamenii între ei și nu te mai gândi la tot ce e mai rău. Situațiile diferă mereu.

Numărul norocos al zilei este 6.

PEȘTI: Nu te mai pedepsi pentru niște greșeli pe care le-ai făcut în trecut. Oricine poate greși, dar vei avea multe de învățat din tot și va fi bine. Numărul norocos al zilei este 16.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies