Sfatul zilei de astăzi, vineri 25 septembrie 2020. Fecioarele au o zi perfectă

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 25 septembrie

Citește sfatul zilei de 25 septembrie și vezi ce anunță astrele pentru fiecare zodie pentru a avea o zi perfectă, pe toate planurile.

CAPRICORN: Încearcă să ai mai multă răbdare cu cei din jurul tău, cu cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Numărul norocos al zilei este 1.

VĂRSĂTOR: Pornești într-o aventură care îți schimbă viața pentru totdeauna. O relație nouă sau un nou loc de muncă sunt gata să te schimbe complet. Numărul norocos al zilei este 14.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

PEȘTI: Nimic nu se compară cu o zi petrecută în brațele persoanei iubite. Ai ocazia să vă cunoașteți mai bine și să vă faceți surprize. Numărul norocos al zilei este 3.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies