Sfatul zilei de miercuri, 28 septembrie. Află ce zodie se va simți neglijată

Sfatul zilei de 28 septembrie
Sfatul zilei de 28 septembrie

Consultă sfatul zilei din 28 septembrie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii sunt îngrijorați de starea lor de sănătate.

Sfatul zilei de 28 septembrie 2022 oferă câteva descrieri generale.

Ziua aduce schimbări în viața multor nativi. Unele vor fi constructive, iar altele o să le pună răbdarea la încercare. Bucurați-vă de tot ce vă oferă ziua!

Sfatul zilei oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Sfatul zilei 28 septembrie 2022 – Zodia Berbec

Citeste si: Calendar ortodox 28 septembrie 2022. "Cuvioase Hariton, curat ai vorbit cu Cel Curat şi ai primit moştenirea cea cerească!"

Previziunile zodiacale
Previziunile zodiacale[Sursa foto: PixaBay]

Buna ta dispoziție este stricată încă de la prima oră a dimineții când dai nas în nas cu o persoană pe care nu o simpatizezi deloc. Încearcă să nu lași acest episod să îți afecteze întreaga zi.

Sfatul zilei 28 septembrie 2022 – Zodia Taur

Este de abia jumătatea săptămânii, dar gândul tău îți este la weekend. Fii mai productiv și nu mai bate pasul pe loc, astfel vei fi nevoit să lucrezi și în weekend pentru a-ți îndeplini sarcinile.

Sfatul zilei 28 septembrie 2022 – Zodia Gemeni

Sunteți înconjurat de persoane false, iar acest lucru vă afectează pe toate planurile.

Nu puteți evolua din cauza celor care vă pun bețe în roate. Este momentul să vă detașați de cei care vă fac rău.

  Sfatul zilei 28 septembrie 2022 – Zodia Rac

Veți auzi niște vorbe urâte spuse de către o persoană de la care nu v-ați fi așteptat. Deși vă vor afecta, încercați să vă continuați ziua într-o manieră normală și nu răspundeți cu aceeași monedă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sfatul zilei din 28 septembrie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Citeste si: Zodiac 28 septembrie 2022. Află ce zodie va avea parte de experiențe noi

Previziunile zodiacale
Previziunile zodiacale[Sursa foto: PixaBay]

Sfatul zilei 27 septembrie 2022 – Zodia Leu

Vă simțiți neglijat de persoana de lângă voi tocmai în momentele în care aveți cea mai mare nevoie de susținere și compasiune. Încercați să nu puneți nevoile voastre mai presus de cele ale persoanei de lângă voi și căutați o latură comună.

Sfatul zilei 28 septembrie 2022 – Zodia Fecioară

Rezultatele pe care le-ați primit la analizeze de rutină vă fac să vă simțiți îngrijorat cu privire la starea voastră de sănătate.

Dacă simțiți că ceva nu este în regulă, repetați setul de analize.

Sfatul zilei 28 septembrie 2022 – Zodia Balanță

Nu mai lăsați rezolvarea sarcinilor de lucru pe umerii colegilor voștri. Spiritul de echipă vă lipsește considerabil, iar acest lucru nu face decât să vă îngreuneze atingerea anumitor obiective.

Sfatul zilei 28 septembrie 2022 – Zodia Scorpion

Citeste si: Zodiac chinezesc 28 septembrie 2022. Află ce zodie va începe un nou capitol

Sfatul zilei de miercuri
Sfatul zilei de miercuri[Sursa foto: freepik]

Nu ați mai fost de mult timp la cumpărături, așa că în decursul acestei zile veți găsi un moment doar pentru voi în care vă veți răsfăța cu o sesiune de cumpărături. Aveți grijă să nu cheltuiți mai mult decât vă permiteți.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sfatul zilei 27 septembrie 2022 – Zodia Săgetător

Aveți anumite vicii care vă afectează serios bugetul. Încercați să renunțați la ele și cereți ajutorul unui specialist dacă simțiți că orice ați face nu reușiți.   

Sfatul zilei 27 septembrie 2022 – Zodia Capricorn

Nu mai trageți concluzii pripite atunci când întâlniți persoane noi. Deși prima impresie contează pentru voi, s-ar putea ca nu întotdeauna să fie cea corectă. Acordați-le persoanelor și o a doua șansă de a le cunoaște și veți fi plăcut surprins.

Sfatul zilei 27 septembrie 2022 – Zodia Vărsător

Citește si: Cele mai sincere zodii. Nu le stă în caracter să mintă

Horoscop 28 septembrie
Horoscop 28 septembrie[Sursa foto: freepik]

Un talent de-al vostru pe care nu l-ați explorat până acum vă poate aduce o sumă frumușică de bani dacă știți cum să-l valorificați. Cereți sfatul unui membru mai în vârstă al familiei.

Sfatul zilei 27 septembrie 2022 – Zodia Pești

Ziua de miercuri vă aduce împreună cu un prieten din copilărie pe care nu l-ați mai văzut de mult timp. Veți râde, veți povesti și vă veți relaxa cu o sticlă de vin. Încercați totuși să nu faceți exces deoarece mâine este o nouă zi de muncă.   

Te  invităm și mâine, pe Kfetele.ro, să consulți sfatul zilei și să vezi ce surprize ți-au pregătit astrele.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Zodiac 28 septembrie 2022. Află ce zodie va avea parte de experiențe noi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies