Sfatul zilei de sâmbătă, 1 octombrie. Află ce zodie va semna un contract important

Horoscop
Sfatul zilei de sâmbătă, 1 octombrie. Află ce zodie va semna un contract important

Consultă sfatul zilei din 1 octombrie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii sunt afectați de schimbările de temperatură.

Sfatul zilei de 1 octombrie 2022 oferă câteva descrieri generale.

Începutul de lună aduce schimbări în viața unor nativi. Unii dintre ei se vor bucura de schimbările din viața lor, alții în schimb le vor privi ca pe niște obstacole peste care trebuie să treacă.

Sfatul zilei oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Berbec

Citeste si: Calendar ortodox 1 octombrie 2022. "Preacurată Doamnă Stăpână, de Dumnezeu Născătoare Fecioară, care poți face tot binele, primește aceste cinstite daruri"

Sfatul zilei

A doua lună de toamnă nu te găsește într-o dispoziție tocmai bună. Schimbările petrecute în natură nu sunt întocmai pe placul tău, iar vremea mohorâtă îți provoacă o stare de anxietate.

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Taur

Ziua de sâmbătă te va găsi într-o stare de somnolență. Nu ai chef să faci nimic astăzi și tot ce îți dorești este să te odihnești după săptămâna grea care tocmai a trecut. Odihna e bună, dar cu măsură.

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Gemeni

Veți face o călătorie lungă pentru a vă vizita membrii familiei pe care nu i-ați mai văzut de mult timp. Deși drumul lung nu este pe placul vostru, trebuie să faceți un efort pentru persoanele dragi.

  Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Rac

Nu mai vreți să auziți niciun sfat de la nimeni. Vi s-a luat să primiți sfaturi de la persoane care nici măcar nu vă cunosc cum trebuie.

Vreți să faceți totul pe cont propriu. Această decizie ar putea fi una productivă dacă aveți încredere  în forțele proprii, dar un sfat avizat este oricând bine venit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sfatul zilei din 1 octombrie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Leu

Începutul lunii octombrie vă va aduce câștiguri financiare. Veți semna un contract important care vă va aduce o sumă frumoasă de bani. Folosiți banii primiți pentru a investi în alte proiecte, astfel nu vor fi cheltuiți pe lucruri inutile.

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Fecioară

Citeste si: Zodiac 1 Octombrie 2022. Află ce zodie este predispusă la probleme de sănătate!

Zodii

Vreți să faceți o schimbare în viața voastră și nu știți cu ce să începeți. Puteți să luați în calcul renovarea locuinței. Dacă aveți o sumă de bani strânsă poate că este momentul să mai schimbați unele lucruri prin casă pentru a vă simți mai bine atunci când ajungeți acasă după o zi lungă de muncă.

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Balanță

Vorba multă, sărăcia omului. V-ați lăudat la mai multe persoane că veți obține un venit important din anumite surse nesigure, iar acum ați pierdut toți banii. Nu mai investiți în lucruri nesigure și încercați să fiți mai cumpătat cu cheltuielile.

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Scorpion

Aveți o latură artistică ce ar trebui explorată. Puteți să vă dezvoltați mai mult această latură participând la cursuri din acest domeniu. Există posibilitatea să cunoașteți acolo persoane noi, care împărtășesc aceeași pasiune și vă pot fi prieteni sau poate chiar mai mult.

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Săgetător

Citeste si: Zodiac chinezesc 1 Octombrie 2022. Mistreții pot trece printr-o despărțire!

Horoscop 1 octombrie

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Nu găsiți curajul de a începe o nouă relație. V-ați închis în carapacea voastră și ați refuzat orice urmă de afecțiune. Poate că este momentul să ieșiți din carapace și să cunoașteți oameni noi. Sunt câteva persoane care își doresc să înceapă o relație cu voi, trebuie doar să le acordați o șansă.    

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Capricorn

Partenerul de viață v-a făcut să vă îndepărtați de familie. Neînțelegerile dintre persoana de lângă voi și ceilalți membrii ai familiei au dus la o ruptură a relațiilor. Este momentul să reluați legătura. Puteți evita neînțelegerile prin comunicare și încercarea de a găsi un punct comun între persoanele dragi.

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Vărsător

Un prieten v-a pus într-o situație mai puțin plăcută, iar acum credeți că nu mai e cale de întoarcere. Pentru a evita pe viitor astfel de situații trebuie să fiți foarte clar referitor la ceea ce vă doriți de la o relație de prietenie și ce puteți oferi la rândul vostru.  

Sfatul zilei 1 octombrie 2022 – Zodia Pești

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Acoperământul Maicii Domnului

Sfatul zilei 1 octombrie 2022

Deși a început weekendul, aveți câteva treburi de rezolvat care nu vă lasă deloc să vă odihniți. Ați muncit mult în cursul săptămânii, iar faptul că lucrați și în weekend nu vă face bine deloc. Trebuie să încercați să găsiți un echilibru între muncă și odihnă.    

Te  invităm și mâine, pe Kfetele.ro, să consulți sfatul zilei și să vezi ce surprize ți-au pregătit astrele.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce nu ai voie să faci de Acoperământul Maicii Domnului

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies