Sfatul zilei din 9 august 2024: Sentimentele de dragoste vor reveni în curând!

horoscop kfetele azi
Sfatul zilei din 9 august 2024

Consultă sfatul zilei din 9 august 2024 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii devin mai calmi.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Berbec

Berbecul va ajunge în al nouălea cer. O persoană de care le era dor îl va contacta și va avea conversații la telefon cu el timp de ore în șir. Sentimentele de dragoste vor reveni în curând și clopotele de nuntă vor suna. Berbecul este complet uimit.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Taur

Taurul va deveni mai calm. Are nevoie, având în vedere munca asiduă pe care a făcut-o în ultima vreme. Dacă acest nativ nu se odihnește, poate experimenta stări nervoase pe care cu greu le poate controla. Este timpul perfect pentru o vacanță în care să se bucure de frumusețea naturii.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Gemeni

Prosperitate monetară pentru Gemeni.

Se vor simți binecuvântați și vor dona bani celor săraci. Procedați cu grijă, deoarece Universul le va da ceea ce au nevoie, după cât au suferit până acum. Asigură-te că nu cheltui prea mult.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Rac

Racul va trebui să explice persoanei iubite de ce a lipsit atât de mult. Va trebui să ofere informații concludente pentru ca lucrurile să se calmeze.

Dacă nu sunt sinceri, nu vor putea rezolva întreaga problemă.

Citește și: Horoscop 5 august 2024: Nativii Berbec muncesc din greu

sfatul zilei 9 august 2024
Sfatul zilei din 9 august 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum se comportă zodiile după despărțire. Nativii care nu mai acordă nicio șansă

Sfatul zilei din 9 august 2024 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Leu

Leul nu vrea să uite răul pe care l-a făcut un apropiat și se angajează să se răzbune. Astrologii îi spun să se liniștească, deoarece furia lui nu îl va duce nicăieri. Leul trebuie să înțeleagă că pedeapsa nu este întotdeauna benefică.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Fecioară

O poveste care le va inspira pe Fecioare, va ieși la lumină. Astfel, acestea își vor da seama cât de important este să-și îndeplinească visele și să atingă puncte înalte în carieră. O pagină a destinului va fi rescrisă de această zodie.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Balanță

Balanța va împiedica pe toți să o judece. Este sătulă de criticile nefondate care i-au fost adresate în ultima vreme. Este sfătuită să fie mai atentă la cei din jurul ei, deoarece Balanța funcționează bine și este păcat ca ceva din exterior să o afecteze în această perioadă.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Scorpion

Scorpionii vor descoperi cât de norocoși sunt atunci când asistă la o întâmplare.

Nu se vor mai plânge de ceea ce trăiesc și vor pune bine în balanță situația lor cu persoanele pe care le vor întâlni. Astrologii le recomandă să fie precauți.

horoscop 9 august 2024
Sfatul zilei din 9 august 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Săgetător

Săgetătorul se va îndrăgosti. Într-o asemenea măsură, încât va uita de el însuși. Astrologii îl sfătuiesc și să fie atent atunci când alege o persoană cu care își va petrece restul vieții. În caz contrar, va pierde enorm.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Capricorn

Deoarece nu toți îi vrea binele, Capricornul trebuie să fie mai atent la ceilalți. Pentru a-i împiedica să se bucure de succes și prosperitate financiară, unii îi pun în pericol. Capricornul va începe o nouă perioadă.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să se abțină de la a-i judeca pe oamenii din jurul lor. Acumularea de frustrare și sentimentul de inferioritate față de cei despre care vorbesc, sunt singurele rezultate. Vărsătorii trebuie să învețe să fie mai buni, în special cu ei înșiși.

Sfatul zilei 9 august 2024 -Zodia Pești

Peștii sunt foarte liniștiți. Astrologii îi sfătuiesc să ia o vacanță lungă pentru a se reîncărca pentru perioada următoare. Vor avea multă muncă și vor necesita idei inovatoare. Bucură-te de moment!

sfatul zilei kfetele
Sfatul zilei din 9 august 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum se comportă zodiile după despărțire. Nativii care nu mai acordă nicio șansă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies