Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener

Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener
Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener

Aflați din rândurile următoare care sunt sfaturile de care trebuie să țină cont o femeie atunci când iese la întâlniri.

Să ne găsim un partener potrivit nu este întotdeauna un lucru simplu. Din contră, există numeroase lucruri care nu ar putea decurge așa cum trebuie în cadrul unei întâlniri. Cel mai important aspect de care trebuie să țină cont o femeie atunci când își caută un partener este să se simtă în siguranță pe tot parcursul interacțiunii cu el. Fie că vorbim de siguranța emoțională, faptul că nu o să rămână cu inima frântă, siguranța fizică sau siguranța financiară, femeia trebuie să fie foarte atentă la anumite semnale de alarmă în perioada de cunoaștere.

Există anumite semnale de alarmă în comportamentul bărbatului care îți pot trezi dubii și astfel te poți convinge destul de repede că nu este persoana potrivită pentru tine. Bineînțeles că există mereu un risc atunci când cunoști o persoană nouă, dar important este să observi pericolul care se îndreaptă asupra ta astfel încât să ai suficient timp să-l eviți.

Semnale de alarmă în comportamentul unui bărbat

Citește și: Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat

Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener

Iată care sunt comportamentele care ar trebui să-ți dea de gândit atunci când îți cauți un partener:

1. Demonstrează bogăție

Acest comportament este întâlnit atât la bărbații narcisiști, cât și în cele mai rele situații, la cei care caută să te înșele pentru bani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aceștia încearcă să te convingă de faptul că au o situație financiară prosperă cu diferite poze din mașini, case sau locuri luxoase, urmând ca ulterior să îți ceară o sumă de bani împrumut, iar tu să fii convinsă că la situația lui financiară sigur ți va înapoi.

Ai grijă la acest comportament și nu te lăsa păcălită de aparenți pentru că de cele mai multe ori acest tip de bărbat nici măcar nu o să vrea să te cunoască în realitate, ci se va rezuma doar la conversații online sau telefonice.

2. Te bombardează cu dragoste

Citește și: Cum facem ca dragostea sa dureze? Cele mai bune sfaturi

Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener

Este foarte plăcut atunci când simți fluturi în stomac de la prima întâlnire și observi sclipirea din ochii bărbatului pe care tocmai l-ai întâlnit. Ei bine, există posibilitatea ca acea sclipire să nu fie reală, iar emoțiile acelea foarte puternice să fie superficiale. În general, astfel e bărbați vor începe prin a-ți împărtăși câteva lucruri vulnerabile pentru ca tu să-ți deschizi inima și îți vor spune cât de mult țin la tine.

În acest caz este foarte important să-ți asculți intuiția și să fii încrezătoare în ea pentru că va fi o parte a intuiției tale care îți va spune că ceva nu este în regulă.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

3. Își asumă un angajament timpuriu

Dacă observi că de la început lucrurile se mișcă foarte repede în relație și încă din primele două săptămâni începe să vorbească despre mutatul împreună, copii și cum vrea să-și întemeieze o familie cu tine, ei bine, acesta este clar un semnal de alarmă.

4. Face promisiuni iluzorii

Citește și: Reguli de comunicare în relația de cuplu

Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener

Aici vorbim despre tipul de bărbat care mereu îți promite că o să vă vedeți curând sau că vă mutați împreună curând sau că vă oficializați relația în cel mai scurt timp, dar acel timp nu vine niciodată. Este vorba de tipul de bărbat care mereu promite lucruri ce urmează a fi desfășurate în viitor, în loc să trăiască prezentul.

În acest caz, tu te agăți de această speranță și astfel apare dezamăgirea că nu își respectă promisiunile și trebuie să te întrebi dacă ești mai mult fericită sau dezamăgită în această relație.

5. Viața lui este plină de dramă

Dacă bărbatul pe care tocmai l-ai cunoscut are o viață asemănătoare cu filmele de dramă, atunci trebuie să fugi cât mai repede pentru că oamenilor toxici le place să folosească drama pentru scuze legate de un comportament rău. De exemplu, poveștile ieșite din comun sau problemele care nu se mai termină, toate năpustite asupra lui, acestea sunt adevărate drame de care tu clar nu ai nevoie.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Totul despre infidelitate. Care sunt primele semne care trebuie să-ți dea bănuit?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies