Sfaturi de la Enroush despre ritualul de îngrijire a zonei intime

Sfaturi de la Enroush despre ritualul de îngrijire a zonei intime
Sfaturi de la Enroush despre ritualul de îngrijire a zonei intime

Self Love înseamnă să ai grijă în mod conștient de tine și de alegerile pe care le faci. Așa cum te străduiești să folosești produsele corecte pentru ten, și te îndrepți tot mai mult către cele organice, din ingrediente naturale, tot așa ar trebui să abordezi și ritualul de îngrijire a zonei intime.

Chiar dacă se vorbește destul de rar despre asta, multe femei știu cât de importantă este sănătatea intimă și impactul ei asupra tuturor aspectelor vieții. Iată câteva sfaturi de la specialiștii Enroush, primul brand românesc de produse organice pentru igiena intimă a femeilor.

Folosește produse de igienă intimă 100% sigure pentru corpul tău

Fie că ai nevoie de tampoane interne, absorbante sau absorbante zi de zi pentru a te simți în siguranță, alege doar produse cu ingrediente complet naturale, pe care le recomandă inclusiv medicii ginecologi.

Ferește-te, așadar, de produsele care conțin chimicale nocive și alergeni. La fel ca restul corpului, vulva și vaginul tău se simt cel mai bine când folosești ingrediente naturale, hipoalergenice, care nu te irită și nu îți pun sănătatea în pericol.

De regulă, produsele de îngrijire convenționale pot conține plastic, fibre sintetice, parfumuri, înălbitori chimici și alți alergeni ce irită pielea și dezechilibrează flora vaginală. Astfel, zona intimă rămâne vulnerabilă în fața infecțiilor.

Absorbantele și tampoanele organice Enroush nu doar sunt făcute din bumbac 100% organic certificat GOTS, ci au și o etichetă curată, cu toate ingredientele la vedere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pune sănătatea pe primul loc!

Multe femei au învățat asta pe pielea lor când au început să se confrunte cu mâncărimi și iritații de la produsele menstruale din comerț.

Ar trebui să îți ridice un mare semn de întrebare faptul că nu există o etichetă cu ingrediente pe majoritatea ambalajelor acestor produse.

Timp îndelungat, singura așteptare de la absorbante era să capteze sângele menstrual și să-l absoarbă uniform, așa încât să nu apară scurgeri și pete. Acum putem spune clar și răspicat că și ingredientele din aceste produse contează, și trebuie să le acordăm mai multă atenție.

Protecție și confort zi de zi cu Enroush

Când te confrunți cu menstruatie intarziata, ori cu flux menstrual dereglat, trebuie să știi că poți avea încredere în capacitatea absorbantelor zilnice de a face față ”surprizelor”, fără să fie incomode.

Absorbantele zilnice din gama Enroush sunt special concepute să se adapteze perfect formelor tale, fără să alunece, chiar și în timpul celor mai active zile.

Realizate cu un strat superior din 100% bumbac organic certificat GOTS și un strat interior superabsorbant din material sustenabil, pe bază de plante, sunt hipoalergenice, cu un PH neutru, blând cu pielea.

Iubește-ți corpul și oferă-ți o îngrijire intimă 100% naturală cu Enroush!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies