Sfaturi de la un profesionist pentru un par sanatos

Sfaturi de la un profesionist pentru un par sanatos
Sfaturi de la un profesionist pentru un par sanatos

Primavara este anotimul cand natura renaste si îmbraca o noua haina de sarbatoare.

Pentru femeia moderna primavara este un anotim al prospetimii si înnoirii chipului si, implicit, a coafurii.
Despre cum trebuie sa ne îngrijim parul în acest anotimp ne spune hairstylistul aradean Mariana Catana, cu o experineta în coafura de peste 30 de ani.

„Aplicati parului înainte de a fi supus unei transformari radicale tratamente intensive nutritive în cazul în care parul este uscat excesiv, deteriorat sau vopsit.

Din multitudinea de produse speciale pentru îngrijirea parului pe care le gasiti cu usurinta, pentru a alege produsul potrivit nu trebuie decat sa va cunoasteti bine natura parului. sampoanele de plante si fructe cu microelemnte nutritive folosite o data pe saptamana, îmbunatatesc conditia firului de par, întarindu-l si conferindu-i elasticitate si stralucire", spune Mariana Catana.

De asemenea, ea afirma ca, dupa samponare, parul trebuie ajutat cu tratamente de par, balsamuri si creme bogate în germeni de grau, care intra în profunzimea firelor de par uscate.

Sursa



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sex dupa horoscop: Ce vrea fiecare femeie in pat, in functie de zodie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies