Sfaturi de urmat pentru a-l uita definitiv și a-ți vindeca sufletul!

Sfaturi de urmat pentru a-l uita definitiv și a-ți vindeca sufletul!
Sfaturi de urmat pentru a-l uita definitiv și a-ți vindeca sufletul!

Scapă definitiv de amintirea partenerului tău de viață și descoperă cum să iubești din nou.

Sfaturi de urmat pentru a-l uita definitiv și a-ți vindeca sufletul! Scapă definitiv de amintirea partenerului tău de viață și descoperă cum să iubești din nou.

Depui eforturi considerabile să decoperi cum să nu te mai gândești la fostul tău, astfel încât să te vindeci și să intri în viitor cu forțe proaspete? Iți trece prin minte neîncetat felul în care te-a făcut să te simți atunci când a plecat de lângă tine?

Sfaturi de urmat pentru a-l uita definitiv și a-ți vindeca sufletul!
Sfaturi de urmat pentru a-l uita definitiv și a-ți vindeca sufletul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Un aspect foarte dureros care apare atunci când te confrunți cu o despărțire este gândul că poate ai greșit cu ceva și l-ai îndepărtat. Există totuși și o cale de ieșire, să știi că nu te vei învinovăți și nici nu vei suferi la infinit. După ce treci prin călătoria ta de vindecare, vei descoperi că o iubire și mai mare te așteaptă în viitor.

Elimina sursa durerii

Primul pas pe care trebuie să îl urmezi este să decoperi care sunt comportamentele tale care fac să iți înrăutățească situația. Poate că petreci timp verificandu-l pe rețelele de socializare ca să descoperi ce mai face. Poate că el iți trimite mesaje, iți scrie ocazional ca să vadă dacă ești bine, dar asta nu înseamnă neapărat că își dorește să vă împacați.

Simți că iți este imposibil să nu îi răspunzi atunci când te caută. Genul acesta de comportament te împiedică să îl uiți și te face incapabilă să te concentrezi pe viața ta. Somnul, munca și sănătatea ta încep să aibă de suferit. Întrerupe orice contact și concentrează-te pe celelalte aspecte ale vieții tale. Exista în viața ta și alte persoane pe care le iubești și care te iubesc, există familie, există prieteni.
Încearcă să iți petreci cât mai mult timpul cu ei și să construiești aminitiri noi, frumoase, care să le înlocuiască pe cele triste.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei iubește din nou? Cine este bărbatul special din viața sa

Stabilește tu granițele

Evită locurile în care obișnuiați să petreceți timp împreună cel puțin o perioadă, până iți revii, și descoperă locuri noi în care să te simți bine. Bucurestiul este mare și are atât de multe de oferit. Dacă sunteți colegi de muncă, nu iți pune în pericol jobul, concentrează-te pe performanța ta.

Crede-mă, iți va aduce satisfacție. Ia o pauză de rețelele de socializare. Să stai să îl urmărești pe el nu iți aduce nimic bun.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies