Sfaturi în alegerea corpurilor de iluminat, pentru a avea o lumină corespunzătoare în casă

Sfaturi în alegerea corpurilor de iluminat, pentru a avea o lumină corespunzătoare în casă
Sfaturi în alegerea corpurilor de iluminat, pentru a avea o lumină corespunzătoare în casă

Îți dorești o renovare a casei, sau doar să modifici designul de interior al locuinței pentru a schimba estetica interioarelor și bunăstarea ta?

Poți face asta urmărind ultimele tendințe de design interior din 2019, pentru a vedea ce stiluri sunt mai interesante în acest an.

Un spațiu deosebit, perfect amenajat, este perceput imediat ca atare, deoarece luminile, culorile, mobilierul și amenajarea camerelor se armonizează cât mai frumos între ele. Alegerea iluminatului este foarte importantă în crearea atmosferei, deci nu trebuie neglijată. Iluminarea potrivită, de calitate, face minuni când vine vorba despre design și amenajări interioare.

Aruncă o privire atentă asupra gamei de produse din magazinul online Insignis.ro, din confortul casei tale și vei vedea colecții de corpuri de iluminat splendide, cele mai la modă în acest an. Poți găsi produse de marcă, în diferite stiluri de design, modern, natural, contemporan, oriental, asiatic, baroc, industrial și multe altele.

Dacă alegi unul din corpurile de iluminat online de pe Insignis.ro, poți găsi exact ceea ce cauți, fie că este vorba despre candelabre, lampadare, aplice, lustre, plafoniere, pendule, veioze, lămpi de birou,

accesorii de interior și exterior pentru casă și apartament.

Toate produsele sunt complet diferite ca design și unice pentru locuința ta. În plus, site-ul tocmai a fost îmbunătățit și optimizat, astfel încât acum, experiența de shopping este una mult mai plăcută!


Lustre industriale suspendate, în trend, în anul 2019


În ciuda austerității aparente, lustrele industriale sunt foarte frumoase și confortabile.
Au un design original și se potrivesc multor stiluri apreciate în acest an – retro, vintage și scandinav.

În magazinul online Insignis.ro există toate tipurile de design posibile, începând de la cel care ține de minimalism, până la stilul elegant, retro, scandinav, shabby, industrial sau modern. Toate lustrele au un aspect senzațional, sunt de calitate excepțională, pot fi achiziționate la prețuri avantajoase, sunt produse de marcă precum MW Glasberg și Eglo, foarte apreciate în acest domeniu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Lămpi de podea, lămpi de perete și lămpi cu abajur



În anul 2019, sunt la modă în special lămpile care se vor potrivi perfect nuanțelor de albastru, gri, bej, verde nobil și maro ale pereților. Acestea sunt culorile la modă în acest an pentru decorațiuni interioare.
Pentru a avea un set de iluminat la modă vă sugerăm să vedeți colecțiile de lămpi pentru podea prezente pe site-ul Insignis.ro, care includ: lămpi de podea vintage, lămpi trepied, lămpi retro, lampadare moderne, lămpi rustice, lămpi cu picior reglabil, lămpi de perete și lămpi cu abajur. Sunt în trend lămpile în nuanțe metalice, negre, gri, crom sau luminoase.

Plafoniere și pendule pentru o iluminare modernă și originală



Pentru a avea o iluminare modernă și de calitate, poți alege plafoniere care economisesc energie de pe Insignis.ro. Toate produsele sunt moderne, sunt create de mărci globale, au un aspect impresionant, în tendințele actuale ale modei. În acest magazin online poți găsi și o gamă vastă de pendule și anume: pendul argintiu, auriu, crem, verde închis, cuprat, pendul felinar, pendul alb antichizat, pendul vintage, pendul sferic, pendul industrial și exemplele pot continua.


Aceste corpuri de iluminat sunt de cea mai înaltă calitate, au modele diferite, unice, în stil modern, clasic, fantezist, minimalist, într-o varietate de nuanțe de culori și design.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Veioze și lămpi de birou pentru a îmbogăți interiorul acestui spațiu de locuit


Merită să vezi corpurile de iluminat de birou de pe Insignis.ro pentru că garantează o lumină de calitate excelentă, care te face să te simți mai plin de energie și mai productiv. Dacă lumina este perfectă, te vei concentra mai bine, vei lucra cu spor și îți vei putea îndeplini sarcinile de la birou în fiecare zi.

Aceste veioze și lămpi de birou se pot folosi și în alte camere ale casei, ele au o lumină foarte bună cu o culoare naturală și odihnitoare pentru ochi.

În acest magazin online poți găsi și lustre sau veioze pentru copii, care sunt produse foarte frumoase, ce oferă o lumină prietenoasă pentru camera lor.

Candelabre moderne pentru sufragerie


Întotdeauna în camera de zi dintr-o casă sau apartament trebuie ales un candelabru impresionant, care să aibă un design unic, creat și de materialele de cea mai înaltă calitate. Aceasta este camera în care vin oaspeții, rudele și prietenii dragi, de aceea corpul de iluminat trebuie să ofere unicitate acestui loc și să creeze prin lumina deosebită o atmosferă aparte.

În magazinul online Insignis.ro sunt prezentate o colecție foarte frumoasă de candelabre, în diferite stiluri, pentru iubitorii modernității, dar și pentru cei care apreciază stilul clasic sau de alt gen. Aici există și lustre pentru bucătărie, care sunt suspendate și care luminează adecvat suprafața de lucru.
Întotdeauna când alegi corpuri de iluminat este bine să ții cont de mobilier și decor, pentru a crea un cadru plăcut și armonios în ansamblu. În orice spațiu al casei, corpurile de iluminat se aleg cu atenție, pentru a oferi lumina adecvată și în plus, dacă este posibil, pentru a economisi și spațiu și energie electrică.

Accesorii de iluminat pentru a evidenția casa



Pe Insignis.ro există accesorii de iluminat pentru interiorul și exteriorul locuinței, care sunt foarte frumoase, dar și rezistente la intemperii. De exemplu, corpurile de iluminat pentru exteriorul casei, pentru grădină, terasă sau foișor, trebuie să fie rezistente la praf, la apă și alți factori de mediu.

Acestea sunt cele mai populare tendințe la corpuri de iluminat și design interior pentru anul 2019. În magazinul online Insignis.ro poți găsi o gamă largă de produse din care să alegi ceea ce dorești, pentru a crea un stil cu cele mai la modă tendințe pentru acest an. Te invităm să faci cumpărături în acest magazin pentru a fi fermecat de magia culorilor și a luminilor oferită de corpurile de iluminat. Toate produsele de aici sunt perfecte pentru realizarea unor sisteme de iluminat deosebite în locuință sau în exteriorul acesteia, sunt produse de calitate înaltă, pe gustul și conform preferințelor clienților.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies