Sfaturi rapide pentru frumusete la tine acasa!

Sfaturi rapide pentru frumusete la tine acasa!
Sfaturi rapide pentru frumusete la tine acasa!

Frumusetea nu are varsta, dar are nevoie de ingrijire! Fiecare femeie isi doreste sa arate bine, sa aiba un ten fara imperfectiuni, o piele catifelata si o silueta de invidiat!

Dar cum obtinem toate aceste lucruri fara sa cheltuim o avere?

Daca te-ai saturat de produsele scumpe si deseori nefolositoare, daca bugetul nu iti permite sa ajungi destul de des la cosmetica sau spa, iata cateva tips-uri pentru frumusete de durata, pe care le poti urma zi de zi, acasa!

Creionul tau de ochi se sfarama atunci cand il aplici si lasa urme ori de cate ori clipesti? Specialistii in frumusete au gasit solutia! Pune eye-liner-ul in frigider timp de 15 minute, de fiecare data inainte sa il folosesti.

Fiind putin inghetat, il vei putea aplica mai usor si nu va mai lasa nici un fel de urma.

Creama de epilat. Daca ai ramas fara crema de epilat, nu recurge la sapun! Acesta iti va usuca pielea iar posibilitatea de a te irita va fi mult mai mare. In schimb, foloseste un balsam de par. Da, ai auzit bine! Balsamul va inmuia firele de par nedorite, lasandu-ti pielea fina dupa epilare.

Clatirea parului cu bere ajuta la rehidratarea radacinilor care se degradeaza, inevitabil, in timp. De asemenea, clatirea parului cu putin otet va reda stralucirea parului uscat sau afectat de vopsea. Maseaza-ti parul cu unul dintre aceste “lichide magice” (nu amestecate!) timp de cateva minute, apoi clateste bine cu apa rece.

Pentru gene mai lungi si mai curbate, expertii in frumusete recomanda “incalzirea” genelor cu un uscator de par, timp de 5-8 secunde, inainte de a folosi intorcatorul de gene sau mascara.

(Atentie! Pastreaza uscatorul de par la o distanta mare de fata, pentru a nu risca sa te arzi!)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Foloseste cuburi de gheata pentru a tine tenul gras, acneic la distanta! Maseaza-ti fata cu un cub de gheata in fiecare seara, pana cand acesta se topeste. Te va ajuta sa pastrezi un ten proaspat si curat in fiecare zi!

Ai ramas fara demachiant? Nici o problema! Uleiul de cocos indeparteaza chiar si cel mai “permanent” tip

de make-up. Aplica cateva picaturi de ulei pe o discheta demachianta si maseaza usor “zona afectata”. Pe langa faptul ca va elimina orice urma de machiaj, tenul tau va ramane catifelat si luminos.

De asemenea, miraculosul ulei de cocos poate juca si rolul deodorantului. Acesta contine acid lauric, care ajuta la indepartatea si mentinerea la distanta a mirosurilor neplacute. Aplica putin ulei de cocos in locul deodorantului, pentru a fi fresh si “placut parfumata” intreaga zi.

Şi daca tot am vorbit despre miracolele facute de cocos, iata si o lista de alimente care nu ar trebui sa lipseasca de pe…fata ta!

Ceaiul verde – este plin de antioxidanti si extraordinar de benefic pentru reducerea iritatiilor si inflamatiilor tenului. Clatirea fetei cu ceai verde este metoda perfecta de a obtine un ten mai moale si mai catifelat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Avocado

excelent hidratant, avocado este perfect pentru a fi transformat intr-o masca de fata, intr-un balsam de par sau pentru orice alta parte a corpului care sufera de deshidratare.

Taratele – perfecte pentru un scrub rapid si de efect, taratele sunt solutia ideala atunci cand te confrunti cu punctele negre sau cu un ten gras.

Uleiul de masline – acest ingredient minune din bucatarie, este perfect pentru curatarea si hidratarea tenului uscat.

Zaharul – nu exista un exfoliant mai…dulce! Pentru un ten curat si pentru buze frumoase si catifelate, amesteca o cantitate potrivita de zahar cu putin ulei de masline si maseaza-l usor pe pielea umeda.
Sursa: www.csid.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies